Mobiilit korjaavat ja ehkäisevät toimenpiteet Quentic 14.3 avulla

23.2.2024

Quentic-ohjelmiston uusin versio 14.3 antaa käyttäjille entistä enemmän joustavuutta toimien hallinnassa: Korjaukset ja parannukset voidaan nyt helposti käynnistää ja seurata myös liikkeellä ollessaan, esimerkiksi tarkastuksen aikana. Asiaan liittyvät tiedot tallennetaan keskitetysti, jolloin ne ovat läpinäkyviä kaikille asianosaisille. 

Toimet ovat arvokas väline jatkuvassa parantamisprosessissa (CIP). Quenticin avulla niitä hallitaan keskitetysti, ja ne voidaan myös yhdistää tehokkaasti muihin vastuualueisiin ja EHSQ-prosesseihin. Näin varmistetaan tarvittava läpinäkyvyys ja oikea-aikaisuus kaikille - usein useat henkilöt osallistuvat toimen suunnitteluun, toteuttamiseen ja tehokkuuden tarkistamiseen. 

Toimenpiteistä vastaavat henkilöt voivat nyt Quentic App -sovelluksen avulla seurata ja muokata kaikkia toimiaan liikkeellä ollessaan. Näin he voivat pysyä ajan tasalla korjausten ja parannusten tilanteesta ja dokumentoida edistymisen suoraan. Jos paikan päällä, esimerkiksi auditoinnin tai tarkastuksen aikana, havaitaan kiireellinen tarve toimenpiteelle, uusi toimenpide voidaan luoda välittömästi ja siirtää toiselle henkilölle. 

Ajantasaiset turvallisuustiedot pyynnöstä 
Quentic Platformin uusin ohjelmistoversio tuo ensimmäiset elementit uuteen käyttäjäkokemukseen kaikille käyttäjille. Nykyaikainen Quentic Experience perustuu seuraavan sukupolven teknologiaan, mukaan lukien parannettu käyttäjän opastus ja responsiivinen muotoilu. 

Quentic-ohjelmiston uudistettu aloitussivu on räätälöity tiettyjen käyttäjäryhmien tarpeisiin. Tuotantotyöntekijät ja EHSQ-päälliköt näkevät yhdellä silmäyksellä ajankohtaiset tehtävät, tulevat koulutukset ja tiedot toimipaikassaan käytettävistä vaarallisista kemikaaleista. Versio 14.3 lisää kätevän yleiskatsauksen kaikkiin käyttäjän omaan toimintaan liittyviin riskinarviointeihin ja turvallisuusohjeisiin. Tämä on paras tapa noudattaa tiedotusvelvollisuutta.

X