Connect. Engage. Inspire

Kirjoittaja Karri Takki

Loimme viime syksynä uuden brändin myötä myös sloganin ”Connect. Engage. Inspire.” Valitsimme sen pitkien keskusteluiden jälkeen, koska se kuvastaa tekemistämme parhaiten. Avaan tässä blogikirjoituksessa, miten ”Connect. Engage. Inspire.” näkyy tänä vuonna toiminnassamme.

Connect.

Tuotteemme yhdistää työturvallisuus-, ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijat yhteen paikkaan ja helpottaa tiedonvaihtoa näiden osa-alueiden välillä. Pyrimme toteuttamaan tätä myös markkinoinnissamme tarjoamalla verkostoitumis- ja tiedonvaihtamisen mahdollisuuksia erilaisten tapahtumien kautta. Tulemme olemaan läsnä useissa alan tapahtumissa vuoden mittaan. Lisäksi tulemme järjestämään erilaisia tapahtumia, joissa asiakkaamme sekä muut HSEQ-alan ammattilaiset voivat kohdata eri teemojen ympärillä.

Ensimmäinen tapahtumamme on Helsingissä järjestettävä aamiaisseminaari. Aamiaisseminaarin aiheena on työturvallisuuden mittaamisen ja raportoinnin hyödyntäminen johtamisessa.

Seuraa tapahtumakalenteriamme ja tule tapaamaan meitä ja muita alan asiantuntijoita!

Engage.

Olemme alusta asti pyrkineet auttamaan organisaatioita rakentamaan turvallisuuskulttuuria, jossa kaikki ovat aidosti mukana. Olemme tehneet turvallisuusasioiden raportoinnista ja niistä viestimisestä helppoa. Olemme mahdollistaneet tiedon helpon jakamisen koko henkilöstölle SafetyFeedin ja notifikaatioiden avulla. Urakoitsijat ja sidosryhmät olemme tuoneet mukaan turvallisuustyöhön yhteistyöominaisuudellamme ja julkisen raportointikanavan kautta.

Jaamme blogissa, webinaareissa ja tapahtumissa vinkkejä siitä, kuinka koko organisaatio saadaan mukaan rakentamaan parempaa turvallisuuskulttuuria. Lisäksi tulemme osallistamaan entistä enemmän asiakkaitamme, kumppaneitamme ja alan asiantuntijoita tapahtumissamme, webinaareissamme ja blogissammekin.

Vuoden ensimmäinen tapahtumamme on aamiaisseminaari turvallisuuden raportoinnista ja mittaamisesta, tätä kirjoittaessa meillä on vielä muutama vapaa paikka jäljellä. Ensimmäinen webinaarivieraamme tänä vuonna on Jari Stenius, joka keskustelee Timo Kronlöfin kanssa turvallisuuskulttuurin kehittämisestä. Voit rekisteröityä webinaariin tästä.

Jos sinulla on työturvallisuuteen, ympäristöön tai vastuullisuuteen liittyen ajatuksia, joita haluat tuoda esille, voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen. Katsotaan, mihin kanavaan ne sopivat parhaiten!

Inspire.

Olemme alusta asti pyrkineet herättämään keskustelua blogien, videoiden ja eri tapahtumien kautta. Aktiivisella vuorovaikutuksella pyrimme kehittämään työturvallisuutta Suomessa ja kansainvälisesti. Haastamme toimintatapoja ja ajattelua työturvallisuuden ympärillä. Kannustankin kaikkia osallistumaan aktiivisesti keskusteluihin verkossa ja eri tapahtumissa. Itse saan parhaat ajatukset yleensä juuri tapahtumista ja blogeista. Uusi teknologia tuo uusia haasteita ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia turvallisuustyöhön. Työ muuttuu jatkuvasti ja myös ihmiset ja toimintatavat muuttuvat, eli aina löytyy jotakin kehitettävää.

Tänä vuonna jatkamme inspiroivien blogien kirjoittamista ja aktiivista osallistumista alan keskusteluihin. Toteutamme syksyllä Helsingissä myös isomman HSE-tapahtuman, josta tulee lisätietoa lähiaikoina.

Tänä vuonna voitte odottaa, että olemme aktiivisesti mukana keskusteluissa verkossa ja eri tapahtumissa.

Seuraa Quentic Finlandia Twitterissä ja LinkedInissä

Seuraa ajankohtaisia tapahtumia.