Miten paikkatieto helpottaa informaation ymmärtämistä?

Kirjoittaja Fredrik Löfberg

Quentic Appin sijaintipalvelut ovat saaneet todella hyvän vastaanoton käyttäjiltä. Tiedon visualisointi on tapa, jolla me ihmiset ymmärrämme paremmin suuria tietomääriä. Tuijottamalla vain yksittäistä raporttia, emme ymmärrä kontekstia emmekä isompaa kuvaa. Olemme näin ollen mahdottomassa tilanteessa tehdäksemme perusteltuja päätöksiä.

Parantaaksesi HSE toimintojasi sinun tulisi harkita tiedon parempaa visualisointia. Nykyisellään monet käyttävät taustapeilistä katsottavia suorituskykymittareita nähdäkseen, miten he suoriutuvat. Uudet tavat, joilla tietoa ymmärretään reaaliajassa, ovat tarpeellisia voidaksemme vaihtaa taustapeilin tuijottamisen tuulilasista katsomiseen.

Tuotekehitys tämän osalta jatkuu ja olemme listanneet monia asioita, joilla helpotamme tiedon visualisointia lisää. Aiomme myös laajentaa sijaintotiedon mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Olen silti vahvasti sitä mieltä, että julkaista kokonaisuus on erittäin hyödyllinen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

Visualisoi informaation kartalla

Kaikki Quentic Appissa raportoimasi tieto voi jatkossa sisältää tiedon sijainnista. Datalla on sijainti joko kohteen tai kartalle määritellyn sijainnin perustella. Voit antaa raportille myös tarkemmat koordinaatit halutessasi. Tämä avaa täysin uusia käyttötapauksia HSE tiedon hyödyntämiselle. Voit lisätä sijaintitiedon läheltä-piti tilanteisiin ja nähdä kartalla korkean riskin alueita. Toinen käyttötapaus voisi olla hyödyntää paikkatietoa auditointien yhteydessä, jotta näet tarkemmin missä kaikilla auditointia on tehty.

Seuraa tehtäviä kartalla

Tehtävien hallinta työmailla ja projekteilla on ollut perusominaisuus Quentic Appissa alusta asti. Nyt kun tehtäviin voidaan lisätä sijainti, näet kartalta missä tilassa tehtävät ovat kentällä. Voit siis hallita tehtäviä aika- ja paikka perusteisesti. Näet yhdellä silmäyksellä mikä tehtävien status on ja voit keskittyä kriittisiin. Projektijohto saa lisää läpinäkyvyyttä ja hyvän kokonaiskuvan projektista.

Seuraa ajankohtaisia tapahtumia.