+358 50 410 6628
  • Johtava ohjelmisto käyttöohjeiden laatimiseen

    Oikeusvarma. Standardisoitu. Paikasta riippumaton.

Quentic auttaa hallinnoimaan käyttöohjeita. Tunnista ja arvioi työntekijöidesi työtilojen, resurssien ja tehtävien vaaranaiheuttajat. Määritä suojaustoimenpiteet ja luo käyttöohjeesi yksinkertaisesti. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee integratiivisesta johtamisesta totta.

Ovatko käyttö- ja turvallisuusohjeesi yhä ajan tasalla? Keskitetty ohjelmistoratkaisu Quentic tekee käyttöohjeiden laatimisesta ja ajankohtaistamisesta helpompaa kuin koskaan. Pääset vaivattomasti käsiksi ohjeiden oleellisiin kohtiin ja kokoat kaikki tiedot yhteen vain muutamalla hiiren napsautuksella. Standardoitu menettely luo yhtenäisyyttä ja rakennetta tarkoittaen selkeitä ohjeistuksia kaikille asianosaisille.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Käyttöohjeen muodostaminen

Vain muutamalla napsautuksella jäsennellyksi dokumentiksi – lasten leikkiä Quenticiä käyttämällä

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi