Työsuojelu 2020-luvulle

Psykososiaalinen kuormitus haastaa työturvallisuuden ja työkyvyn

8. lokakuuta 2020, klo 9.00 - 10.00

Teknologia mullistaa työelämää vauhdilla. Mitä se tarkoittaa työsuojelun näkökulmasta? Teknologia on tuonut paljon uusia mahdollisuuksia kehittää mm. järjestelmällistä turvallisuusjohtamista, ihmisten sitouttamista turvallisuuskulttuuriin sekä työturvallisuuden mittaamista. Tämä kehitys tuo samalla myös uusia haasteita työsuojelulle, kun työtehtävät muuttuvat, uutta opittavaa tulee jatkuvasti ja vuorovaikutus ihmisten sekä teknologian välillä lisääntyy, eikä työ välttämättä ole enää aikaan ja paikkaan sidottua.

Psykososiaalinen kuormittavuus nousee yhä merkittävämpään rooliin, mikä näkyy erittäin huolestuttavasti tilastoissa ennenaikaisten eläköitymisten määrässä. Miten työsuojeluorganisaatio ja työturvallisuusjohto voivat sopeutua uusiin haasteisiin? Timo Kronlöf ja Merja Karjalainen keskustelevat aiheesta ajankohtaisessa webinaarissa.

Merja Karjalainen, FM ja yhteisöpedagogi (AMK), on tehnyt pitkän uran toimittajana ja erikoistunut työsuojelun ja työhyvinvoinnin aihepiireihin. Merjalta on vastikään elokuussa ilmestynyt kirja ”Jaksamisen rajat — Psykososiaalinen kuormitus, työuupumus ja työsuojelu” , jossa käsitellään psykososiaalista kuormistusta henkilökohtaisesta ja konkreettisesta näkökulmasta.

Timo Kronlöf
Product Manager, Quentic GmbH, Managing Director Quentic Finland Oy

 

Merja Karjalainen
toimittaja, FM, työyhteisöpedagogi (AMK)

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi

Tarkistuslista webinaariin osallistujalle

Kirjautuminen

Ilmoittaudu haluamaasi webinaariin verkkosivullamme.

PC, Mac tai mobiili

Osallistuminen kaikilla yleisillä selaimilla tai mobiililaitteiden sovelluksella. Ääni puhelimen tai kaiuttimen välityksellä.

GoToWebinar

Käytämme GoToWebinar ohjelmaa webinaarien lähettämiseen.

Keskity

Huolehdi, että tilassa ei ole häiriöitä. Webinaarin kesto on n. 45 minuuttia.

Älä koskaan unohda webinaria uudelleen!