+358 50 410 6628
  • Johtava riskien ja riskien ja auditointien hallintaohjelmisto

    Sertifioitu. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quentic on oikea valinta auditointiprosessille. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu huolehtii yrityksen prosessien jatkuvan valvonnan ja parantamisen joustavuudesta, luotettavuudesta ja tehokkuudesta. Ota vastaan järjestelmän tarjoama tuki kaikissa auditoinnin vaiheissa: suunnittelusta alkaen aina poikkeamien ja riskien tunnistamiseen ja korjaamiseen asti. Tämä helpottaa kaikkia asianosaisia ja säästää arvokasta aikaa.

Auditoinnit täysin suunnitelman mukaisesti

Sulje Avaa

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty: Riskit ja auditoinnit -moduulin avulla kaikki tulevat auditoinnit ja tarkastukset ovat hyvin näkyvillä ja kaikki määräajat voidaan valmistella vähällä vaivalla. Toivotun kysymysluettelon valinta onnistuu mukavasti, ja sitä voidaan tarpeen vaatiessa täydentää lisäkysymyksillä. Hiiren napsautuksella auditoinnin osallistujat rekisteröidään ja heitä informoidaan sähköpostitse. Jaa enää vain kysymyslista, niin olet valmiina auditoinnin alkamiseen!

Yhdenmukaisesti dokumentoidut tapahtumat

Sulje Avaa

Kun auditointi on suoritettu, kirjaa tulokset ennalta valmisteltuun lomakkeeseen. Tällä tavoin kaikki pysyy yhdenmukaisena ja tarjoaa parhaiten mahdollisuuden jälkikäteisseurantaan. Määrittele arvioinnin aikana toimenpiteiden tarve, käynnistä korjaustoimenpiteet Quenticissä välittömästi ja siirrä ne saumattomasti asianomaisten kollegoiden tietoon. Hiirtä napsauttamalla tuotetaan auditointiraportti. Lukuisat arviointimahdollisuudet täydentävät menettelyn.

Joustavat arvioinnit

Sulje Avaa

Miltä näyttää tuotannon turvallisuus ja tuotannon vaikutus ympäristöön? – Määrittele Riskit ja auditoinnit -moduulissa yritykselle tärkeät näkökohdat säännöllistä arviointia varten. Erilaiset tekijät, jotka ovat näkökohdalle ominaisia, kokoat valitsemalla käyttötapausta vastaavasti. Tällä tavoin hankit ilmaisuvoimaisten tulosten arviointialustan, joka sisältää arviointimatriisin.

Kaiken varalta: onnettomuuksien välttäminen ja dokumentointi

Sulje Avaa

Kriittisten tapahtumien ja läheltä piti -tilanteiden kirjaaminen onnistuu havainnollisesti. Juurisyyanalyysin ja toimenpiteiden määräämisen suoritat heti perään samankaltaisten tapausten välttämiseksi vastaisuudessa. Mikäli onnettomuus kuitenkin tapahtuu, saat nopeasti valmiin onnettomuusraportin ja lähetät sen asianmukaiselle ammattiyhdistykselle. Tapahtumien analysointi ja onnettomuuden tunnusluvut helpottavat sisäistä seurantaa.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Auditoinnit ja sertifioinnit

Suorita tehokkaasti Quenticillä

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi