+358 50 410 6628
  • Ohjelmisto työturvallisuuteen ja tapaturmien raportointiin

    Vaatimuksienmukainen. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quenticin avulla saat hyvän otteen tapaturmienhallintaan. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Tapaturmien ehkäisyn lisäksi keskitetty työturvallisuuden ohjelmistoratkaisu helpottaa myös tapaturmien hallintaa. Kriittisten tapahtumien ja läheltä piti -tilanteiden kirjaaminen onnistuu havainnollisesti. Juurisyyanalyysin ja toimenpiteiden määräämisen suoritat heti perään samankaltaisten tapausten välttämiseksi vastaisuudessa. Mikäli onnettomuus kuitenkin tapahtuu, saat nopeasti valmiin tapaturmaraportin ja lähetät sen kaikille osapuolille. Tapahtumien analysointi ja onnettomuuden tunnusluvut helpottavat sisäistä seurantaa.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Raportit liikkeenjohdolle

Quenticillä luot vaivattomasti raportteja

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi