+358 50 410 6628
  • Johtava työturvallisuusohjelmisto

    Oikeusvarma. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quentic pitää varmasti huolen työturvallisuudesta ja terveyssuojelusta. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee integratiivisesta johtamisesta totta.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu tukee yrityksesi työturvallisuuden mahdollistamista. Noudata työnantajana ja esimiehenä lakisääteisiä velvollisuuksia ja paranna jatkuvasti nykyisiä työolosuhteita. Samalla vastuuriskisi pienenee huomattavasti. Käytä ohjelmistoa, jonka DEKRA Assurance Services GmbH on virallisesti todistanut tukevan hallintajärjestelmää standardin ISO 45001 mukaisesti. Täydellinen valinta omaa sertifiointiasi varten!

Vaara tunnistettu, vaara poistettu

Sulje Avaa

Työturvallisuusohjelmisto tukee vaarojen dokumentoinnissa ja arvioinnissa. Määritä suojatoimenpiteet onnettomuuksien ja terveysriskien ehkäisemiseksi. Onko tarpeena tietyn työn arviointi vai pitääkö arvioida työympäristön riskit? – Kumpikaan näistä ei ole ongelma, sillä jokaisen riskianalyysin toteutus onnistuu Quenticin avulla mitä parhaiten.

Käyttö- ja turvallisuusohjeet heti saatavilla

Sulje Avaa

Ovatko käyttö- ja turvallisuusohjeesi yhä ajan tasalla? Quenticin avulla näiden dokumenttien laatiminen ja päivittäminen on helppoa. Pääset vaivattomasti käsiksi ohjeiden oleellisiin kohtiin ja kokoat kaikki tiedot yhteen vain muutamalla hiiren napsautuksella. Standardoitu menettely luo yhtenäisyyttä ja rakennetta tarkoittaen selkeitä ohjeistuksia kaikille asianosaisille.

Pätevyydet täydellisesti niputettuina

Sulje Avaa

Vain yhdellä silmäyksellä pätevyysrekisteriin saat yleiskatsauksen tilanteesta. Näin tiedät nopeasti, millaisia pätevyyksiä työntekijöillä on ja milloin seuraavat koulutukset ovat tarpeen. Toiminnoittain määrätyt pätevyydet otetaan tuolloin myös huomioon. Mikäli on suunniteltava uusi koulutus, voit hoitaa asian samalla ja kutsua kaikki osallistujat mutkattomasti koolle sähköpostitse.

Kaiken varalta: onnettomuuksien välttäminen ja dokumentointi

Sulje Avaa

Kriittisten tapahtumien ja läheltä piti -tilanteiden kirjaaminen onnistuu havainnollisesti. Juurisyyanalyysin ja toimenpiteiden määräämisen suoritat heti perään samankaltaisten tapausten välttämiseksi vastaisuudessa. Mikäli onnettomuus kuitenkin tapahtuu, saat nopeasti valmiin onnettomuusraportin ja lähetät sen asianmukaiselle ammattiyhdistykselle. Tapahtumien analysointi ja onnettomuuden tunnusluvut helpottavat sisäistä seurantaa.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Safety Management Trend Report

ISO 45001, Industry 4.0, Turvallisuusjohtaminen: Turvallisuuden asiantuntijat kahdeksasta eri maasta kertovat mitkä ovat heidän mielestään tärkeimmät turvallisuusjohtamisen trendit tänä vuonna.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Muodosta vaaran arviointi

Quenticillä hiiren napsautuksella jäsenneltynä ja ajantasaisena

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi