Ura

Työskentely monipuolisessa ympäristössä työturvallisuutta parantavien ohjelmistoratkaisujen hyväksi

Menestyksemme perustuu sitoutuneisiin ja motivoituneisiin työntekijöihin. Sen takia meille on tärkeätä tiimimme tytyväisyyden pitäminen korkealla tasolla ja jatkuva kehittäminen. Tästä seuraa mukava työilmapiiri, henkilökohtaiset jatkokoulutustarjoukset sekä työn ja elämän punnittu tasapaino.

Olemme kasvava yritys ja etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia, jotka toteuttavat ohjelmistohankkeitamme asiakkaidemme kanssa teollisuus-, jätehuolto, metalliteollisuus, autoteollisuus jne. Riippumatta siitä, oletko jo kokenut ammattilainen, vastavalmistunut tai opiskelija – Quentic tarjoaa työpaikkoja ja otamme aina vastaan myös avoimia hakemuksia. 

Saamamme huomionosoituksetSaamamme huomionosoitukset

Berliinin-Brandenburgin paras työnantaja vuonna 2019

Alueellisesti Quentic säväytti jälleen tänä vuonna ja palkittiin uudelleen maininnalla "Berliinin-Brandenburgin paras työnantaja vuonna 2019". Työntekijöillään berliiniläinen ohjelmistospesialisti lukeutuu yrityksiin, joiden työolosuhteet ja yrityskulttuuri ovat erityisen terveitä ja houkuttelevia. Työntekijät arvostavat lisäksi lujaa tiimihenkeä äärimmäisen positiivisena ja suosittelevat Quentica 100 %:sesti erittäin hyväksi työnantajaksi.

Mitä tarjoamme

Vastuu ja vapaa-aika

Olemme nuori, dynaaminen ohjelmistotalo, joka kehittää älykkäitä tuotteita, jotka edistävät osaltaan tärkeällä tavalla terveyden ja ympäristön turvallisuutta ja suojaa yritykseltä yritykselle -ympäristössä. Meitä motivoi aina uudestaan paitsi työskentelyilmapiiri säväyttävissä ja kirkkaissa toimistotiloissa myös vastuullisen työn vapaus ja vaikutusmahdollisuudet.

Työn ja elämän tasapaino

Työaika on elinaikaa. Tiedämme sen. Juuri siitä syystä pidämme huolen siitä, että jokainen työntekijämme löytää aivan oman tahtinsa, jotta hänellä olisi jatkuvasti energiaa työhönsä ja yksityiselämäänsä. Reilun kokoinen vanhempien ja lasten huone tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden pitää huolta omasta lapsestaan tiukan paikan tullen. Joustavat työntekomallit pitävät huolen siitä, että työntekijöidemme yksittäistä elämäntilannetta tuetaan mahdollisimman hyvin.

Näkymät

Quentic investoi työntekijöidensä koulutukseen. Jokaisella on mahdollisuus esittää omia toiveitaan ja ideoitaan. Näin ollen on olemassa mahdollisuus kehittää itseään johtajaksi tai tietyn tehtäväalueen erikoisasiantuntijaksi.

Palkkaus ja edut

Työntekijämme ja heidän päivittäinen sitoutumisensa ovat meille erittäin arvokkaita. Me kiitämme siitä suorituspainotteisella palkkauksella, eläkejärjestelmällä, Lifestyle-Fitnessclubin jäsenyydellä, kuukausittaisella työpaikkahieronnalla, luomuhedelmillä ja -juomilla sekä säännöllisillä työntekijätapahtumilla.