Quentic aamiainen: Näin perustelet EHS-hankkeesi päättäjille

6. helmikuuta, 2020 - Helsinki, Suomi

Koetko haastavaksi perustella ylimmälle johdolle EHS-hankkeita tai investointeja? Uskotko, että työturvallisuuden ja ympäristöjohtamisen painoarvo voisi olla merkittävämpi organisaatiossasi?

Et ole yksin! Kutsumme sinut mukaan EHS-päättäjille ja asiantuntijoille suunnattuun aamiaistilaisuuteen jakamaan hyviä käytäntöjä, miten voimme nostaa EHS:n profiilia ja statusta sekä helpommin perustella kehityshankkeet päättäjille. 

Kuten tiedämme, panostamalla työturvallisuuteen ja -hyvinvointiin, voidaan saada aikaan merkittäviä säästöjä ja parantaa tuottavuutta. Mikäli työtapaturmien määrää onnistutaan vähentämään, saadaan inhimillisen hyödyn lisäksi €-määräisiä säästöjä esimerkiksi vakuutusmaksuissa sekä tapaturmista ja vahingoista seuraavista välillisistä menoista.

Tule Quenticin maksuttomaan aamiaiseminaariin kuulemaan, miten perustelet EHS-hankkeesi päättäjille entistä paremmin ja nostat EHS-osaajien painoarvoa organisaatiossasi.

Aamun ohjelma: 

8:30 Kahvia ja aamupalaa
9:00 Miten muutat ongelmat mahdollisuuksiksi EHS-kehityshankkeen avulla (Timo Kronlöf, Quentic)
9:30 Näin saat sisäiset sidosryhmät tukemaan EHS-hankettasi (EHS-organisaatio, IT ja muut sidosryhmät. (Tomi Kangas, VR-Yhtymä)
10:00 Vakuuta johtoryhmä puhumalla samaa kieltä (Fredrik Löfberg, Quentic)
10:30 Yhteenveto aamusta ja vapaata keskustelua.

Tilaisuus päättyy klo 11.00

Ilmoittaudu tästä