Quentic liittyy YK:n Global Compact -aloitteeseen

17.1.2022

Quentic on liittynyt YK:n Global Compact -aloitteen sitoutuneeksi osallistujaksi. Yhdistyneet Kansakunnat on vahvistanut HSEQ- ja ESG-hallinnan Software as a Service (SaaS) -ratkaisujen tarjoajan olevan mukana maailman suurimmassa ja tärkeimmässä aloitteessa kestävän ja vastuullisen hallintotavan edistämiseksi. Osallistujana Quentic on sitoutunut noudattamaan YK:n Global Compactin kymmentä periaatetta sekä työskentelemään kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

YK:n Global Compact -aloitteen osallistujat sitoutuvat myös laatimaan vuosittaisen Communication on Progress (CoP) -raportin, jossa kerrotaan, miten organisaatio on pyrkinyt sisällyttämään nämä toimintaperiaatteet yrityspolitiikkaansa. YK:n kymmenen periaatetta on jaettu neljään pääluokkaan: ihmisoikeuksiin, työvoimaan, ympäristöön ja korruption torjuntaan. Sisällyttämällä nämä periaatteet strategioihinsa, toimintaperiaatteisiinsa ja menettelytapoihinsa Quentic täyttää vastuunsa ihmisiä ja maapalloa kohtaan ja luo samalla perustan pitkän aikavälin menestykselle.

Markus Becker, Quenticin toimitusjohtaja: "Olemme ylpeitä siitä, että olemme osa tätä maailmanlaajuista aloitetta ja että olemme sitoutuneet sen periaatteisiin. Ohjelmistoratkaisumme auttaa yrityksiä ympäri maailmaa parantamaan työterveyttä ja -turvallisuutta, ympäristöasioiden hallintaa ja kestävää kehitystä. Quenticin liiketoiminnallinen menestys liittyy läheisesti yritysvastuuseen, joka puolestaan on perustana asemallemme HSEQ- ja ESG-ohjelmistoalalla. Olemme sitoutuneet auttamaan kestävän kehityksen kulttuurin muodostamisessa toimillamme, tuotteillamme ja palveluillamme, jotka antavat asiakkaillemme ja sidosryhmillemme mahdollisuuden saavuttaa parempi tulevaisuus."

X