Digitalisoituminen, Ympäristö ja kestävä kehitys

Harmi, kun et päässyt osallistumaan.

Mutta ei hätää, pääset pian lataamaan webinaarin nauhoituksen itsellesi.

Kuinka toimia uuden CSRD-direktiivin kanssa

Euroopan unionin uusi kestävyysraportoinnin direktiivi Corporate Social Responsibility Directive (CSRD) astui voimaan 5. tammikuuta 2023. Sen myötä noin 50,000 EU:n sisällä toimivan yrityksen tulee noudattaa tarkkoja EU:n kestävyysraportoinnin standardeja, tähän astisen 11,000 yrityksen sijaan. CSRD laajentaa myös asianomaisten yritysten raportointivelvoitteita monilla aiheilla ja indikaattoreilla. Pyrkimys kerätä ja yhdistää tietoa kasvaa, ja tapa, jolla vastuullisuustietoa on tuotettava ja viestittävä, muuttuu.

"Vuosi 2023 on viimeinen vuosi määrittää yrityksesi nykytilanne ja pyrkiä varmistamaan, että direktiivin edellyttämä vuoden 2025 raportointi vaatimuksineen ei tule yllätyksenä, vaan raportointi ja strategiat ovat jo valmiina."

Marko Kiema, Sustainability Entrepreneur, VISIONS & VALUES – EHSQ & ESG Management Magazine 2023

Huomioithan, että webinaari on toteutettu englanniksi.

Asiantuntijamme käsittelevät seuraavia tärkeitä aiheita:

  • CSRD: Raportointikriteerit ja mitä julkistetaan

  • Kaksinkertaisen olennaisuuden rooli CSRD:lle

  • Digitalisaation mahdollisuudet CSRD:n mukaiselle tiedonkäsittelylle

  • Quenticin ja Nexio Projectsin ratkaisu kestävän kehityksen hallinta- ja raportointijärjestelmän vakiinnuttamiseen ja parantamiseen

Asiantuntijamme:

Jelco Jager
Senior Pre-Sales Consultant, Quentic GmbH
Thomas van der Molen
Senior Sustainability Consultant, Nexio Projects

Nexio Projects

Nexio Projects on kansainvälinen konsulttiyritys, joka auttaa organisaatioita saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa. Käyttämällä vaiheittaista lähestymistapaa heidän insinöörien, ympäristötieteilijöiden ja konsulttien tiimi auttaa sinua ymmärtämään, missä pisteessä olet nyt ja minne sinun on mentävä. Nexio Projectsin palvelut ulottuvat EcoVadis-, CDP- ja BCorp-tuesta ilmasto- ja ESG-strategiaan ja raportointiin. Koska asiakkaat tulevat eri toimialoilta ja neljältä eri mantereelta, heitä yhdistää yksi asia: he haluavat muovata parempaa tulevaisuutta.

X