Integroitu hallintajärjestelmä (IMS) helpottaa useiden järjestelmien vaatimusten yhdenmukaistamista koordinoidulla ja  monialaisella sääntelyllä.

IMS:n käyttö mahdollistaa johdonmukaisen lähestymistavan hallinnointiin, joka edistää tehokkuutta ja vaikuttavuutta useilla eri aloilla. 

Tiedämme, että EHS-tietojen analysointi voi olla haastavaa. Anna meidän kertoa sinulle, miten EHS-vaatimusten noudattamisen kaikkien osa-alueiden yhdistäminen yhdelle alustalle voi auttaa sinua vastaamaan EHS-haasteisiin tehokkaasti, ylläpitämään vaatimustenmukaisuutta, vähentämään riskejä ja parantamaan yleistä suorituskykyä. 

Osallistu webinaariimme ja opi, miten IMS voi hyödyttää valmistusteollisuutta. Huomioithan, että webinaari on toteutettu englannin kielellä.

Asiantuntijamme käsittelivät webinaarissa muun muassa näitä aiheita:

 • HSE-haasteiden voittaminen: Miten päästä eroon siiloutuneista tiedoista ja manuaalisesta raportoinnista, entä kuinka aloittaa kerättyjen tietojen analysointi?

 • Vaatimustenmukaisuuden parantaminen: Miten Quentic voi tehostaa vaatimustenmukaisuuden vastuullisuuden tasoa jokaisella liiketoimintanne tasolla?

 • Riskien minimointi: Yhdistä ennakoivat turvallisuuskäytännöt reaktiiviseen vaatimustenmukaisuuteen, jotta voit luoda 360-asteisen lähestymistavan riskien vähentämiseen.

 • Suorituskyvyn parantaminen: Miten voit hyödyntää keräämiäsi tietoja liiketoimintatiedustelumme avulla tai integroida ne jo olemassa oleviin järjestelmiisi?

Vinkkimme:

Etkö voi osallistua webinaariin? Rekisteröidy joka tapauksessa, jotta saat webinaaritallenteen automaattisesti sähköpostitse myöhemmin.

Tarkistuslista ennen webinaaria

 • Ilmoittautuminen

  Varmistathan, että olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta sekä linkin webinaariin. 

 • PC, Mac tai mobiili

  Osallistuminen onnistuu kaikilla yleisillä selaimilla tai mobiililaitteiden sovelluksen kautta. Äänentoisto puhelimen tai kaiuttimen kautta.

 • Eikö linkki toimi?

  Mikäli olet ilmoittautunut webinaariin, mutta linkkiäsi ei jostain syystä kuulu tai se ei toimi, otathan yhteyttä elisa.eriksson@quentic.com

X