Quenticin
yritysjohto

Selkeä visio tulevaisuuden kasvusta

Vuonna 2007 Markus Becker, Sebastian Mönnich ja Hardy Menzel perustivat yrityksen, joka tunnetaan nykyään nimellä Quentic. Vuosien varrella on tapahtunut paljon: Quentic on vakiinnuttanut asemansa Euroopan johtavana HSEQ- ja ESG-hallinnan SaaS-ratkaisujen asiantuntijana, kokenut valtavan kasvun ja laajentunut kaikilla liiketoiminta-aloilla. Arvomme ovat kuitenkin pysyneet aina samoina: uskomme yhteenkuuluvuuteen, luotettavuuteen ja siihen, että pystymme yhdistämään yritystoiminnan ja yhteiskunnallisen vastuumme.

Markus Becker

Quenticin toimitusjohtaja (CEO) ja yksi perustajista

”Lepäämme vasta, kun olemme tehneet asiakkaista faneja! Mielestämme vapaus päättää, tiedon siirtäminen ja aktiivinen palaute ovat osa yrityksemme minäkuvaa, kuten myös monimuotoisuuden edistäminen, yksilön kehittymismahdollisuudet ja työn ja muun elämän tasapaino."

Markus Becker LinkedInissä

Sebastian Mönnich

Quenticin operatiivinen johtaja (COO) ja yksi perustajista

”Olen erittäin ylpeä, että pystymme yhtenäisen ja sitoutuneen lähestymistapamme ansiosta tukemaan yhteiskuntaa, ihmisiä ja ympäristöä mielekkäällä tavalla. Se motivoi minua päivittäin. Yhtä motivoivaa on jatkuva pyrkimyksemme löytää ratkaisuja asiakkaidemme, työntekijöidemme ja tämän kiivaasti kasvavan alan haasteisiin.”

Sebastian Mönnich LinkedInissä

Hardy Menzel

Quenticin teknologiajohtaja (CTO) ja yksi perustajista

”Meillä Quenticillä valitsee luottamuksen ja yhteisöllisyyden kulttuuri, jossa jokainen tiimiläinen voi vapaasti kehittää vahvuuksiaan. Menestyksemme taustalla ovat meillä työskentelevät sitoutuneet ja motivoituneet ihmiset. Toiminta-ajatuksenamme oleva inspiraatio perustuu arvostavaan työilmapiiriin ja innostukseen yhteisistä saavutuksista.”

Hardy Menzel LinkedInissä

Mark Knill

Quenticin myyntijohtaja (CSO)

”Quenticillä jokainen asiakasyritys saa omiin tarpeisiinsa räätälöidyn, tulevaisuuteen suuntautuvan järjestelmän. Kasvatamme edelleen myyntiä, vahvistamme asemaamme Euroopan markkinoilla ja tarjoamme käyttäjillemme laajoja palveluja heidän tiloissaan. Kaiken tämän lisäksi suhtaudumme erittäin vakavasti vastuuseemme ympäristöstä: Quenticin SaaS-ratkaisut on hoidettu ympäristöystävällisesti hyödyntämällä vihreää informaatio- ja tiedonsiirtoteknologiaa.”

Mark Knill LinkedInissä

Mario Lenz

Quenticin tuotejohtaja (CPO)

”Monet yritykset ovat itse huomanneet alkaneensa kriisiaikoina kyseenalaistaa elinkelpoisuuttaan tulevaisuudessa ja vastuutaan työntekijöistä ja ympäristöstä. Olemme saavuttaneet tilanteen, jossa HSEQ- ja ESG-hallinta hyötyvät yleisestä digitalisaatiobuumista ja ideat tekoälyn soveltamisesta ovat päässet kunnolla vauhtiin tälläkin sektorilla.”

Mario Lenz LinkedInissä

X