+358 50 410 6628
  • ISO-14001-ohjelmisto

    Kulutukset, määrät ja kustannukset jatkuvasti saatavilla

Quenticin avulla ympäristöhallinta on ISO 14001 standardin mukaisesti hyvässä hallinnassa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu on tehokas väline koko yrityksen kattavan ympäristöhallinnan kartoitukseen ja arviointiin. DEKRA Assurance Services mbH on virallisesti vahvistanut, että ohjelmisto on ISO 14001:2015 ja ISO 50001:2011 standardien mukainen. Toteutuneet kulutusluvut ja kustannusten kehittyminen ovat Quenticin avulla heti valmiina saataville kutakin yrityksen resurssia kohti. Edistyneemmät analyysit saat suoritettua varsin helposti automaattisesti laskettujen tunnuslukujen ja tehokkaiden analyysien ansiosta. Luo Quenticin ympäristönhallintaohjelmistolla optimaalinen perusta strategisille ratkaisuille ja kestävälle yritysjohtamiselle.

Erinomaista laatua

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Nopealla tunnuslukujen visualisoinnilla säästämme hyvin paljon aikaa. Lisäksi Quentic helpottaa meitä ratkaisun löytämisessä – erityisesti energiansäästötoimenpiteitä varten."

Thomas Wenning, energianhallintavaltuutettu ja ympäristökoordinaattori, palo- ja työsuojelu, WITTE Automotive