+358 50 410 6628
  • Ohjelmisto läheltä piti -tilanteille

    Kriittiset tapahtumat ja läheltä piti -tilanteet yhdellä silmäyksellä

Quentic tilastoi yrityksen läheltä piti -tilanteet ja auttaa sinua kohdentamaan ja priorisoimaan parannuksia. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Quentic ohjelmistoratkaisulla tilastoit läheltä piti -tilanteet keskitetysti ja saat välittömästi niihin liittyvät arvioinnit. Mikäli yrityksesi toivoo nopeaa viestintää, voi jokainen työntekijä ilmoittaa tapauksesta suoraan esimiehelleen - joko suoraan järjestelmässä tai mobiililaitteen sovelluksen kautta yrityksen ulkopuolelta. Lopuksi suoritat juurisyiden analysoinnin ja toimenpiteiden määräämisen samankaltaisten tapausten välttämiseksi vastaisuudessa. Mikäli onnettomuus kuitenkin tapahtuu, saat nopeasti valmiin tapaturmaraportin ja lähetät sen asianmukaisille viranomaisille ja vakuutusyhtiölle.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Muodosta vaaran arviointi

Quenticillä hiiren napsautuksella jäsenneltynä ja ajantasaisena

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi