Nopeasti ja helposti

Läheltä piti -tilanteiden ja onnettomuuksien ilmoitus sovelluksen tai järjestelmän kautta suoraan asianomaisille.

Ennaltaehkäisy

Suorita juurisyyanalyysi ja tee parannustoimenpiteitä.

Tunnusluvut

Automaattinen tapahtumatilastointi ja onnettomuuslukujen laskenta, esim. onnettomuuksien osuus 1 000 työntekijään suhteutettuna.

Tietosuoja

Arkaluonteisten tietojen suojaus käyttäjien käyttöoikeusrajauksilla.

Quentic tilastoi yrityksen läheltä piti -tilanteet ja auttaa sinua kohdentamaan ja priorisoimaan parannuksia. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Quentic ohjelmistoratkaisulla tilastoit läheltä piti -tilanteet keskitetysti ja saat välittömästi niihin liittyvät arvioinnit. Mikäli yrityksesi toivoo nopeaa viestintää, voi jokainen työntekijä ilmoittaa tapauksesta suoraan esimiehelleen - joko suoraan järjestelmässä tai mobiililaitteen sovelluksen kautta yrityksen ulkopuolelta. Lopuksi suoritat juurisyiden analysoinnin ja toimenpiteiden määräämisen samankaltaisten tapausten välttämiseksi vastaisuudessa. Mikäli onnettomuus kuitenkin tapahtuu, saat nopeasti valmiin tapaturmaraportin ja lähetät sen asianmukaisille viranomaisille ja vakuutusyhtiölle.

Whitepaper ISO 45001

Oletko valmis tutustumaan ISO 45001 ‑standardiin? Näin otat käyttöön uuden työterveyden ja työturvallisuuden standardin. Uusi kansainvälinen standardi työterveyden ja työturvallisuuden hallintajärjestelmille, ISO 45001, on astunut voimaan 12.3.2018. Se tulee korvaamaan edellisen OHSAS 18001 ‑standardin vuoteen 2021 mennessä.

Erinomaista laatua

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Vaaran arviointi

Quenticillä hiiren napsautuksella jäsenneltynä ja ajantasaisena

Tunnista riskit

Laadi jäsennellysti tiedot laitteista, toiminnoista, ergonomiasta ja vaarallisista aineista.

Suojelutoimenpiteet

Johda vaadittavat toimenpiteet suoraan Quenticistä.

Määräykset nähtävissä

Yhdistele voimassa olevat oikeudelliset normit ja velvoitteet sekä käyttöohjeet toisiinsa automaattisesti.

Jaa asiakirjoja

Ajankohtaisesti ja läpinäkyvästi: informoi vastuuhenkilöitä mukavasti hiirtä napsauttamalla.

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi

X