+358 50 410 6628
  • Poikkeamien hallintaohjelmisto

    Parhaat mahdollisuudet juurisyyn analysointiin ja seurausten arviointiin.

Quenticin avulla saat hyvän otteen poikkeamien hallintaan ja olet varma siitä, miten vaarallisissa tilanteissa ja onnettomuuksissa toimitaan. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee integratiivisesta johtamisesta totta.

Keskitetyn Quentic-ohjelmistoratkaisun avulla kriittiset tapahtumat, kuten henkilövahingot, omaisuusvahingot, ympäristövahingot sekä vaaralliset tilanteet voidaan kirjata heti. Juurisyyanalyysin ja toimenpiteiden määräämisen suoritat heti perään samankaltaisten tapausten välttämiseksi vastaisuudessa. Mikäli onnettomuudesta tulee tehdä ilmoitus, saat nopeasti lähetysvalmiin tapaturamraportin ja lähetät sen asianmukaisille viranomaisille sekä vakuutusyhtiölle. tapaturmatilastojen analysointi, kuten esimerkiksi työntekijän poissaolopäivät, tapaturmataajuus tai tapaturmien yleisyys antavat täydellisen yleiskuvan yrityksessä. Erilaisten käyttäjäoikeuksien ansiosta myös arkaluontoiset tiedot suojataan tehokkaasti.

Erinomaista laatua

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Muodosta vaaran arviointi

Quenticillä hiiren napsautuksella jäsenneltynä ja ajantasaisena

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi