Laatu

Keskitetysti saatavilla oleva tietokanta mahdollistaa yhtenäiset rakenteet ja raportit.

Työsuojelu

Riskien arvioinnit ja käyttöohjeet muodostat keskitetysti hiirtä napsauttamalla.

Vaatimustenhallinta

Voit varmistaa entistä helpommin, että organisaatiosi noudattaa lakeja ja määräyksiä.

Ympäristövaikutukset

Rahtikuljetuksen nopea ympäristötietojen tallennus.

Quenticin avulla QHSE on hallussa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Quentic on toimiva Quality, Health, Safety & Environment -ohjelmistoratkaisu. Saat koko yrityksen kattavat yhtenäiset, ajankohtaiset tiedot ja säästät samalla myös aikaa! Käytännönläheinen QSHE-ohjelmisto on luotu niin joustavaksi, että se on helppo liittää yrityksesi prosesseihin. Toimipaikat, laitteistot ja vastuualueet on kuvattu selkeästi ja ne sisältyvät kaikkiin muihin toimintoihin. Ei ole väliä, työskenteletkö vain muutaman tai satojen kollegoiden kanssa: tehtäväalueesta riippuen jokainen pääsee juuri sille alueelle, jota hän tarvitsee - olipa kyseessä koko johdon kattava yleiskuvaus tai yksityiskohtaiset tiedot osastosta.

Whitepaper ISO 45001

Oletko valmis tutustumaan ISO 45001 ‑standardiin? Näin otat käyttöön uuden työterveyden ja työturvallisuuden standardin. Uusi kansainvälinen standardi työterveyden ja työturvallisuuden hallintajärjestelmille, ISO 45001, on astunut voimaan 12.3.2018. Se tulee korvaamaan edellisen OHSAS 18001 ‑standardin vuoteen 2021 mennessä.

Erinomaista laatua

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi

X