+358 50 410 6628
  • Johtava QHSE-ohjelmisto

    Quality, Health, Safety & Environmental Management – Quentic tekee siitä helppoa

Quenticin avulla QHSE on hallussa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Quentic on toimiva Quality, Health, Safety & Environment -ohjelmistoratkaisu. Saat koko yrityksen kattavat yhtenäiset, ajankohtaiset tiedot ja säästät samalla myös aikaa! Käytännönläheinen QSHE-ohjelmisto on luotu niin joustavaksi, että se on helppo liittää yrityksesi prosesseihin. Toimipaikat, laitteistot ja vastuualueet on kuvattu selkeästi ja ne sisältyvät kaikkiin muihin toimintoihin. Ei ole väliä, työskenteletkö vain muutaman tai satojen kollegoiden kanssa: tehtäväalueesta riippuen jokainen pääsee juuri sille alueelle, jota hän tarvitsee - olipa kyseessä koko johdon kattava yleiskuvaus tai yksityiskohtaiset tiedot osastosta.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi