+358 50 410 6628
  • Tietoturvakoulutusten ohjelmisto

    Joustava. Käyttäjäystävällinen. Paikasta riippumaton.

Quenticillä koordinoit yrityksen turvallisuuskoulutuksia helposti. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen.

Quenticin avulla koordinoit myös monen työntekijän pätevyydet vaivatta. Keskitetty ohjelmistoratkaisu tuo lisää joustavuutta: tarjoa multimediaalinen oppimateriaali käyttöön, jolloin jokainen tietoturvakoulutukseen osallistuja voi käydä materiaalin läpi omalla näytöllä tai tabletilla, myös vierailijat ja ulkopuoliset yritykset. Rasittavat aikatauluneuvottelut jäävät pois, sillä jokainen voi käydä koulutuksen läpi silloin, kun se parhaiten sopii.

Informaation jakaminen työntekijöille ja vierailijoille

Sulje Avaa

Tietoturvakoulutusohjelmisto on valmiina kaikkiin yrityksen koulutusteemoihin ja se soveltuu myös ulkopuolisten työntekijöiden ja yritysten kouluttamiseen. Oppisisällöt tallennetaan keskitettyyn paikkaan, ja ne ovat sidoksissa opetuksen suunnitteluun. Heti kun oppimiskokonaisuus on julkistettu, voivat kaikki suunnitellut osallistujat hakea sen saman tien: merkintä henkilökohtaisella yleiskatsaussivulla ohjaa työntekijän ajankohtaiseen tietoturvakoulutukseen. Ulkopuoliset voivat hakea koulutuksensa vierailijapäätteeltä tai ennakkoilmoituksella etänä.

Verkkoperustainen oppiminen

Sulje Avaa

Joustavuus ajan ja paikan suhteen on työn ohessa tapahtuvalle oppimiselle erityisen tärkeää. Verkko-opetuksessa kaikki osallistujat ovat toisistaan riippumattomia: pitkälliset tapaamisten sopimiset ja ajomatkat jäävät pois. Siten organisoinnin esteet pysyvät vähäisinä ja tietoturvaopetus on täydellisesti integroitu työpäivään.

Tärkeitä sisältöjä, havainnollinen muoto

Sulje Avaa

Oppijoiden motivaatiota ja oppimistehoa parantaa hyvännäköinen tietojen muotoilu. Quentic-verkkokoulutukset antavat mahdollisuudet tehokkaaseen henkilöstökouluttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Ota käytettävissä olevat esityskalvosi vastaan tavanomaisesti aseteltuina tai muodosta täysin uusia kalvosarjoja. Yhdistä kuvia, videoita ja SCORM-sisältöjä ja luo multimediapohjaisia oppimiselämyksiä. Valmis koulutuspaketti on helppo tehdä, ja se tulee näkyviin käyttäjäystävällisellä navigoinnilla.

Onnistunut? Erinomaista!

Sulje Avaa

Tietoturvaopetuksen lopussa on vuorossa ymmärtämisen tarkastus. Sen lajin ja laajuuden määrittelee opetuksesta vastuussa oleva, ja sen suorittavat kaikki osallistujat. Menestyksekkään suorittamisen kruunaa sertifikaatti, joka kelpaa todistuksena koulutuksesta. Eikä tässä vielä kaikki: Quentic rekisteröi automaattisesti, mitä pätevyyksiä henkilö on saavuttanut huomioiden nämä myös tulevassa määräaikojen suunnittelussa. Siten tulosten dokumentointi sujuu täysin itsekseen.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi