Ajantasaisesti ja mukavasti

Aseta oppisisällöt valmiiksi verkkoon ladattaviksi suoraan PC:llä tai tabletilla.

Joustava suoritus

Vähäinen organisointi, ei aikatauluneuvotteluja

Enemmän oppimisen iloa

Luo multimedia-oppimiskokemuksia ja paranna siten oppimistehoa.

Säästä aikaa

Kaikki tulokset säilytetään automaattisesti, ja sertifikaatit saadaan tulostettua hiirtä napsauttamalla.

Quenticillä koordinoit yrityksen turvallisuuskoulutuksia helposti. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen.

Quenticin avulla koordinoit myös työntekijöiden pätevyydet vaivatta. Keskitetty ohjelmistoratkaisu tuo lisää joustavuutta: tarjoa multimediaalinen oppimateriaali käyttöön, jolloin jokainen tietoturvakoulutukseen osallistuja voi käydä materiaalin läpi omalla näytöllä tai tabletilla, myös vierailijat ja ulkopuoliset yritykset voivat suorittaa koulutuksia. Rasittavat aikatauluneuvottelut jäävät pois, sillä jokainen voi käydä koulutuksen läpi silloin, kun se parhaiten sopii.

Tietoturvakoulutusohjelmisto on valmiina kaikkiin yrityksen koulutusteemoihin ja se soveltuu myös ulkopuolisten työntekijöiden ja yritysten kouluttamiseen. Oppisisällöt tallennetaan keskitettyyn paikkaan, ja ne ovat sidoksissa opetuksen suunnitteluun. Heti kun oppimiskokonaisuus on julkistettu, voivat kaikki suunnitellut osallistujat hakea sen saman tien: merkintä henkilökohtaisella yleiskatsaussivulla ohjaa työntekijän ajankohtaiseen tietoturvakoulutukseen. Ulkopuoliset voivat hakea koulutuksensa vierailijapäätteeltä tai ennakkoilmoituksella etänä.

Joustavuus ajan ja paikan suhteen on työn ohessa tapahtuvalle oppimiselle erityisen tärkeää. Verkko-opetuksessa kaikki osallistujat ovat toisistaan riippumattomia: pitkälliset tapaamisten sopimiset ja ajomatkat jäävät pois. Siten organisoinnin esteet pysyvät vähäisinä ja tietoturvaopetus on täydellisesti integroitu työpäivään.

Oppijoiden motivaatiota ja oppimistehoa parantaa hyvännäköinen tietojen muotoilu. Quentic-verkkokoulutukset antavat mahdollisuudet tehokkaaseen henkilöstökouluttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Ota käytettävissä olevat esityskalvosi vastaan tavanomaisesti aseteltuina tai muodosta täysin uusia kalvosarjoja. Yhdistä kuvia, videoita ja SCORM-sisältöjä ja luo multimediapohjaisia oppimiselämyksiä. Valmis koulutuspaketti on helppo tehdä, ja se tulee näkyviin käyttäjäystävällisellä navigoinnilla.

Tietoturvaopetuksen lopussa on vuorossa ymmärtämisen tarkastus. Sen lajin ja laajuuden määrittelee opetuksesta vastuussa oleva, ja sen suorittavat kaikki osallistujat. Menestyksekkään suorittamisen kruunaa sertifikaatti, joka kelpaa todistuksena koulutuksesta. Eikä tässä vielä kaikki: Quentic rekisteröi automaattisesti, mitä pätevyyksiä henkilö on saavuttanut huomioiden nämä myös tulevassa määräaikojen suunnittelussa. Siten tulosten dokumentointi sujuu täysin itsekseen.

Erinomaista laatua

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi

X