+358 50 410 6628
  • Työturvallisuus- ja ympäristönhallintaohjelmisto

    Oikeusvarma. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quentic auttaa hallinnoimaan työturvallisuutta ja ympäristöjohtamista. Väliaikaiset yksittäisratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee integratiivisesta johtamisesta totta.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu on suunniteltu juuri HSE-alueen tarpeisiin ja takaa ajansäästön lisäksi koko yritykselle johdonmukaiset, ajankohtaiset tiedot. Quentic on niin joustavasti jäsennelty, että se voidaan sitoa yksinkertaisesti yrityksesi yksilöllisiin prosesseihin. Eikä ole ongelma, mikäli haluat käyttää vain osan Quentic-moduulin toiminnoista! Mukauta sovellus omien tarpeidesi mukaiseksi ja valitse ainoastaan ne moduulit, joita todella tarvitset.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Muodosta vaaran arviointi

Quenticillä hiiren napsautuksella jäsenneltynä ja ajantasaisena

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi