+358 50 410 6628
  • Ohjelmisto työturvallisuuden ammattilaisille

    Oikeusvarma. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quenticin ohjelmisto auttaa hallinnoimaan työturvallisuutta ja ympäristöjohtamista. Kaoottiset listat, tilapäiset ratkaisut sekä loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee integratiivisesta johtamisesta totta.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu on suunniteltu juuri päivittäisiin HSE-alueen tarpeisiin ja takaa ajansäästön lisäksi koko yritykselle ajankohtaiset tiedot. Quentic on  tehty joustavaksi, ja se on helppo kytkeä yrityksesi omiin prosesseihin. Yrityksen omat rakenteet kuten toimipaikat, laitteet tai organisaatioyksiköt tallennetaan ja rakennetaan niin tarkasti, että jokainen osaa käyttää ohjelmaa.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Safety Management Trend Report

ISO 45001, Industry 4.0, Turvallisuusjohtaminen: Turvallisuuden asiantuntijat kahdeksasta eri maasta kertovat mitkä ovat heidän mielestään tärkeimmät turvallisuusjohtamisen trendit tänä vuonna.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Muodosta vaaran arviointi

Quenticillä hiiren napsautuksella jäsenneltynä ja ajantasaisena

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi