Ajantasaisesti ja mukavasti

Koulutuksia voi hakea vierailijapäätteeltä tai ennakkoilmoituksella etänä.

Joustava suoritus

Vähäinen organisointi, eikä vierailijoille muodostu pitkiä odotusaikoja.

Monikielisyys

Vieras kieli? Ei ongelma! Ohjelmisto sisältää jo yli 15 kieltä.

Säästä aikaa

Kaikki tulokset tallennetaan automaattisesti ja vierailijoiden sertifikaatit luodaan välittömästi.

Quentic koordinoi ulkopuolisten yritysten ja vierailijoiden koulutukset leikiten. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen.

Quenticin avulla koordinoit myös monen ulkopuolisen yrityksen pätevyydet vaivatta. Keskitetty ohjelmistoratkaisu tuo lisää joustavuutta: tarjoa multimedia oppimateriaali käyttöön, jolloin jokainen vierailija voi käydä materiaalin läpi yrityksen päätteellä tai tabletilla. Haluatko ohjeistaa ulkopuolisia yrityksiä ennen heidän saapumista? Linkin kautta pääsee lukemaan ohjeistukset myös etänä. Ja tämä ajasta ja paikasta riippumatta, kaikki dokumentoituna Quenticiin.

Oppisisällöt tallennetaan keskitettyyn paikkaan, ja ne ovat sidoksissa opetuksen suunnitteluun. Ulkopuoliset firmat voivat hakea opetuksensa vierailijapäätteeltä tai ennakkoilmoituksella etänä.

Oppijoiden motivaatiota ja oppimistehoa parantaa hyvännäköinen tietojen muotoilu. Ohjelmisto antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia. Ota käytettävissä olevat esityskalvosi vastaan tavanomaisesti aseteltuina tai muodosta täysin uusia kalvosarjoja. Yhdistä kuvia, videoita ja SCORM-sisältöjä ja luo multimediapohjaisia oppimiselämyksiä. Valmis koulutuspaketti on helppo tehdä, ja se tulee näkyviin käyttäjäystävällisellä navigoinnilla.

Ulkopuolisen yrityksen ohjeistuksen lopussa on vuorossa ymmärtämisen tarkastus. Sen lajin ja laajuuden määrittelee opetuksesta vastuussa oleva, ja sen suorittavat kaikki osallistujat. Menestyksekkään suorittamisen kruunaa sertifikaatti, joka kelpaa todistuksena koulutuksesta. Eikä tässä vielä kaikki: Quentic rekisteröi automaattisesti, mitä pätevyyksiä henkilö on saavuttanut huomioiden nämä myös tulevassa määräaikojen suunnittelussa. Siten tulosten dokumentointi sujuu täysin itsekseen.

Erinomaista laatua

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

Tyytyväinen käyttäjä on paras referenssi

X