+358 50 410 6628
  • Ympäristön- ja turvallisuudenhallintaohjelmisto

    Sertifioitu. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quenticin avulla EHS-hallinta on hyvässä hallinnassa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Keskitetty EHS-hallintaohjelmisto on suunniteltu juuri HSE (Health, Safety and Enviroment) -johdon tarpeisiin ja takaa ajansäästön lisäksi koko yritykselle johdonmukaiset, ajankohtaiset tiedot. Quentic on niin joustavasti jäsennelty, että se voidaan sitoa yksinkertaisesti yrityksesi yksilöllisiin prosesseihin. Yrityksen omat rakenteet, kuten toimipaikat, laitteistot tai organisaatioyksiköt tallennetaan ja kartoitetaan niin tarkasti, että jokainen osaa käyttää ohjelmaa. On sama, työskenteletkö vain muutaman vai muutaman sadan kollegan kanssa: Quentic verkottaa kaikki asianomaiset henkilöt joustavasti yhteen. Tehtäväalueesta riippuen jokainen pääsee juuri niille alueille, joita hän tarvitsee – olipa kyseessä koko johdon kattava yleiskuvaus tai yksityiskohtaiset tiedot osastosta.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

Tri Werner Wahlers, Laadunhallinta & teknologia, INEOS Phenol GmbH