Vaatimustenhallinta

Voit varmistaa entistä helpommin, että organisaatiosi noudattaa lakeja ja määräyksiä.

Sertifiointi

Täyttää johtamisjärjestelmille määritellyt ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 standardien vaatimukset.

SaaS-palvelu

Voit käyttää järjestelmää ajasta ja paikasta riippumatta.

Parempaa tuottavuutta

Voit jakaa vastuuta ja johtaa turvallisuusasioita entistä helpommin.

Quenticin avulla EHS-hallinta on hyvässä hallinnassa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Keskitetty EHS-hallintaohjelmisto on suunniteltu juuri HSE (Health, Safety and Enviroment) -johdon tarpeisiin ja takaa ajansäästön lisäksi koko yritykselle johdonmukaiset, ajankohtaiset tiedot. Quentic on niin joustavasti jäsennelty, että se voidaan sitoa yksinkertaisesti yrityksesi yksilöllisiin prosesseihin. Yrityksen omat rakenteet, kuten toimipaikat, laitteistot tai organisaatioyksiköt tallennetaan ja kartoitetaan niin tarkasti, että jokainen osaa käyttää ohjelmaa. On sama, työskenteletkö vain muutaman vai muutaman sadan kollegan kanssa: Quentic verkottaa kaikki asianomaiset henkilöt joustavasti yhteen. Tehtäväalueesta riippuen jokainen pääsee juuri niille alueille, joita hän tarvitsee – olipa kyseessä koko johdon kattava yleiskuvaus tai yksityiskohtaiset tiedot osastosta.

Erinomaista laatua

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

X