Vahvistettu suoritus

Quentic tukee hallintajärjestelmää standardien ISO 14001 ja 50001 mukaisesti.

Päätöksentekosi perusta

Täydellisesti huolitellut resurssitiedot tekevät parannustoimenpiteiden johtamisen helpoksi.

Arvioinnit napsauttamalla

Saat pikaisesti oman henkilökohtaisen analyysin havainnollisena nähtäväksi.

Ympäristö-online

Ajankohtaiset ympäristölakien muutokset saat rajapinnan ansiosta automaattisesti järjestelmään.

Quenticin avulla ympäristöhallinta on hyvässä hallinnassa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu on tehokas väline koko yrityksen kattavan resurssi- ja ympäristöhallinnan kartoitukseen ja arviointiin. DEKRA Assurance Services mbH on virallisesti vahvistanut, että ohjelmisto on ISO 14001 ja ISO 50001 standardien mukainen. Toteutuneet kulutusluvut ja kustannusten kehittyminen ovat Quenticin avulla heti valmiina saataville kutakin yrityksen resurssia kohti. Edistyneemmät analyysit saat suoritettua varsin helposti automaattisesti laskettujen tunnuslukujen ja tehokkaiden analyysien ansiosta. Luo Quenticin ympäristönhallintaohjelmistolla optimaalinen perusta strategisille ratkaisuille ja kestävälle yritysjohtamiselle.

Vettä, jätteitä ja sähköä sekä kaikkia syntyviä materiaaleja koskevia tietoja on koottava säännöllisesti, ja ne kasautuvat nopeasti. Ympäristöhallintaohjelma dokumentoi ja tallentaa nämä tiedot keskitetysti. Siten jokainen saa tarpeen tullen täydellisen ja ajantasaisen kuvan yrityksen resurssien käytöstä.

Kustannukset ja käyttömäärät esitetään ympäristöhallintaohjelmassa strukturoidusti. Jatkuvasta valvonnasta tulee sitä myöten leikintekoa, ja yrityksen ympäristövaikutukset saadaan esitettyä nopeasti. Paljonko toimipaikassa A käytetään sähköä vuodessa? – Avaa esiin määrät ja kustannukset käyttäjittäin, niin saavutat maksimaalisen läpinäkyvyyden. Tämä luo vakaan perustan energian- ja resurssienhallinnallesi.

Ympäristöhallintaohjelman ansiosta pysyvät tärkeät tunnussuureet tarkastelun keskipisteessä, olipa sitten kyse energiatehokkuudesta tai jätteiden hyötykäyttöosuudesta. Kaikki yritykselle merkittävät mittarit määrittelet tarpeen mukaan. Hiiren näpäytyksellä kokoat kaavat yhteen rakenneosistaan ja lyöt tavoitenormit lukkoon. Tunnuslukujen laskenta tapahtuu automaattisesti niin, että näet ajantasaiset arvot sekä budjettivertailun suoraan näkymässä. Yrityksen eri osa-alueita on siten helppo vertailla.

Monipuoliset arviointimahdollisuudet saattavat tiedot oikeaan muotoon. Näppäimen painalluksella saat esiin seikkaperäisen taulukon tai kompaktin diagrammin. Siten tiedot ovat havainnollisesti vertailtavissa ja jo valmiiksi valmisteltuina seuraavaa esitystä varten. Muuntaminen yleisiin Officen tiedostomuotoihin onnistuu välittömästi ja mahdollistaa suoran edelleen välittämisen vastuullisille tahoille.

Lukuisia lakeja ja asetuksia on noudatettava. Hyvä, jos se voidaan ratkaista systemaattisesti: ympäristöhallintaohjelmistolla kirjaat keskitetysti kaikki asiaankuuluvat oikeudelliset normit niin, että kaikkien on helppo päästä niihin käsiksi. Tietojen ylläpito hoituu helposti, jotta ympäristörekisterisi pysyy ajan tasalla. Hyödynnä automaattista vertailua lakitekstien online-tietopankin kanssa, mikäli se vaikuttaa mukavalta. Siten tiedät tarkalleen, mitkä määräykset ovat muuttuneet ja milloin.

Erinomaista laatua

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä minkin prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

X