+358 50 410 6628
  • Ympäristönhallintaohjelmisto

    Sertifioitu. Modulaarinen. Paikasta riippumaton.

Quenticin avulla ympäristöhallinta on hyvässä hallinnassa. Väliaikaiset ratkaisut, listojen kaaos ja loputtomat taulukot kuuluvat menneisyyteen. Quentic tuo mukanaan kaiken, mitä tarvitset, ja se tekee johtamisesta helppoa.

Keskitetty ohjelmistoratkaisu on tehokas väline koko yrityksen kattavan resurssi- ja ympäristöhallinnan kartoitukseen ja arviointiin. DEKRA Assurance Services mbH on virallisesti vahvistanut, että ohjelmisto on ISO 14001 ja ISO 50001 standardien mukainen. Toteutuneet kulutusluvut ja kustannusten kehittyminen ovat Quenticin avulla heti valmiina saataville kutakin yrityksen resurssia kohti. Edistyneemmät analyysit saat suoritettua varsin helposti automaattisesti laskettujen tunnuslukujen ja tehokkaiden analyysien ansiosta. Luo Quenticin ympäristönhallintaohjelmistolla optimaalinen perusta strategisille ratkaisuille ja kestävälle yritysjohtamiselle.

Ympäristötietojen täydellinen organisointi

Sulje Avaa

Vettä, jätteitä ja sähköä sekä kaikkia syntyviä materiaaleja koskevia tietoja on koottava säännöllisesti, ja ne kasautuvat nopeasti. Ympäristöhallintaohjelma dokumentoi ja tallentaa nämä tiedot keskitetysti. Siten jokainen saa tarpeen tullen täydellisen ja ajantasaisen kuvan yrityksen resurssien käytöstä.

Läpinäkyvät määrät ja kustannukset

Sulje Avaa

Kustannukset ja käyttömäärät esitetään ympäristöhallintaohjelmassa strukturoidusti. Jatkuvasta valvonnasta tulee sitä myöten leikintekoa, ja yrityksen ympäristövaikutukset saadaan esitettyä nopeasti. Paljonko toimipaikassa A käytetään sähköä vuodessa? – Avaa esiin määrät ja kustannukset käyttäjittäin, niin saavutat maksimaalisen läpinäkyvyyden. Tämä luo vakaan perustan energian- ja resurssienhallinnallesi.

Yrityksen tunnusluvut

Sulje Avaa

Ympäristöhallintaohjelman ansiosta pysyvät tärkeät tunnussuureet tarkastelun keskipisteessä, olipa sitten kyse energiatehokkuudesta tai jätteiden hyötykäyttöosuudesta. Kaikki yritykselle merkittävät mittarit määrittelet tarpeen mukaan. Hiiren näpäytyksellä kokoat kaavat yhteen rakenneosistaan ja lyöt tavoitenormit lukkoon. Tunnuslukujen laskenta tapahtuu automaattisesti niin, että näet ajantasaiset arvot sekä budjettivertailun suoraan näkymässä. Yrityksen eri osa-alueita on siten helppo vertailla.

Diagrammeja näppäimen painalluksella

Sulje Avaa

Monipuoliset arviointimahdollisuudet saattavat tiedot oikeaan muotoon. Näppäimen painalluksella saat esiin seikkaperäisen taulukon tai kompaktin diagrammin. Siten tiedot ovat havainnollisesti vertailtavissa ja jo valmiiksi valmisteltuina seuraavaa esitystä varten. Muuntaminen yleisiin Officen tiedostomuotoihin onnistuu välittömästi ja mahdollistaa suoran edelleen välittämisen vastuullisille tahoille.

Rajapinta online-lakitietopankkiin

Sulje Avaa

Lukuisia lakeja ja asetuksia on noudatettava. Hyvä, jos se voidaan ratkaista systemaattisesti: ympäristöhallintaohjelmistolla kirjaat keskitetysti kaikki asiaankuuluvat oikeudelliset normit niin, että kaikkien on helppo päästä niihin käsiksi. Tietojen ylläpito hoituu helposti, jotta ympäristörekisterisi pysyy ajan tasalla. Hyödynnä automaattista vertailua lakitekstien online-tietopankin kanssa, mikäli se vaikuttaa mukavalta. Siten tiedät tarkalleen, mitkä määräykset ovat muuttuneet ja milloin.

Erinomaista laatua

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä minkin prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

Armin Müßig, ympäristövaltuutettu, Pirelli Deutschland GmbH