Auditoinnit

Vahvista laadunhallintaa perusteellisilla prosesseilla! Käytännön kokemusta sisäisten ja ulkoisten auditointien optimaaliseen toteutukseen.

Auditoinnit

Valitse suodatin
Auditoinnit, Ympäristö ja kestävä kehitys

Whitepaper ISO 14001

Tiivistettyä asiantuntijatietoa kansainvälisestä ISO 14001 -standardista sisältäen tarkastuslistoja ja toteutussuunnitelman. Opas menestyneeseen ja sertifioituun ympäristöjohtamisjärjestelmään.

Lataa whitepaper
Auditoinnit

Quentic Riskit ja auditoinnit

Joustavuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta yrityksesi prosessien valvontaan. Videolta näet, kuinka Quentic tukee sinua kaikissa sisäisten ja ulkoisten auditointien vaiheissa.

Katso video
Työturvallisuus, Auditoinnit

Oerlikon Metco

Mitä etuja Quentic tarjoaa laatujohtajalle päivittäisessä käytössä? Gabriele Schwarz, Oerlikon Metco GmbH:n laatujohtaja kertoo videolla kokemuksistaan HSE-ohjelmistosta.

Katso video
Työturvallisuus, Auditoinnit, Digitalisoituminen

Quentic App

Hyödynnä Quentic Appia mobiilina työturvallisuuden, ympäristöjohtamisen ja kestävän kehityksen raportointikanavana. Katso, kuinka dokumentoit riskiarviot, auditoinnit, tarkastuskäynnit ja tapahtumat välittömästi paikasta …

Katso video
Työturvallisuus, Vaaralliset aineet, Auditoinnit, Ympäristö ja kestävä kehitys

ISP Marl

Keskisuuri kemianalan yritys ISP Marl GmbH on valmis tulevaisuuteen Quenticin avulla. Keskiössä ovat entistä parempi asiakirjojen hallinta sekä ihmisten ja ympäristön suojelu.

Lue menestystarina
Työturvallisuus, Auditoinnit

Olvi Oyj

Kuinka parantaa jatkuvasti yrityksen turvallisuustilannetta? Olvi Oyj on saavuttanut Quenticin avulla paremman turvallisuustilanteen kuin koskaan ennen ja vähensi onnettomuuksien ja tapaturmien määrän Quentic Appin …

Lue menestystarina

X