Vahvistettu suoritus

Quentic tukee hallintajärjestelmääsi standardien ISO 14001 ja 50001 mukaisesti, ulkoisesti tarkastettu

Päätöksentekosi perusta

Täydellisesti kootut tiedot ympäristöasioista tekevät parannustoimenpiteiden johtamisen helpoksi.

Arvioinnit napsauttamalla

Saat pikaisesti oman henkilökohtaisen analyysin havainnollisena nähtäväksi.

Tunnusluvut muotoiltuina

Ympäristötiedot saat tarvittavassa muodossa: tiiviisti, yksityiskohtaisesti, diagrammeina tai lukuina.

Quentic Ympäristöjohtaminen

Quenticin Ympäristöjohtaminen-moduuli palvelee kaikkien resurssien käyttöä koskevien tietojen kirjaamista ja valvontaa. Täten et ole tietoinen pelkästään sähkön, kaasun tai veden kulutuksesta, vaan saavutat lisäksi parhaan tuloksen yrityksen energian- ja jätteidenhallinnalle.

Toteutuneet kulutusluvut ja kustannusten kehittyminen ovat Quenticin avulla heti valmiina saataville kutakin yrityksen resurssia kohti. Edistyneemmät analyysit saat suoritettua varsin helposti automaattisesti laskettujen tunnuslukujen ja tehokkaiden analyysien ansiosta. Luo optimaalinen perusta strategisille ratkaisuille ja kestävälle yritysjohtamiselle.

"Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme tiedostaneet ohjelmistolla yli 2 000 jätetapahtumaa, ja voimme nykyisin mukavasti analysoida näitä tietoja sekä esittää havainnollisia taulukoita ja diagrammeja näppäimen painalluksella. Nämä kattavat analysointimahdollisuudet ovat Quenticin suuri etu."

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi