Vahvistettu suoritus

Quentic tukee hallintajärjestelmääsi standardien ISO 14001 ja 50001 mukaisesti, ulkoisesti tarkastettu

Päätöksentekosi perusta

Täydellisesti kootut tiedot ympäristöasioista tekevät parannustoimenpiteiden johtamisen helpoksi.

Arvioinnit napsauttamalla

Saat pikaisesti oman henkilökohtaisen analyysin havainnollisena nähtäväksi.

Tunnusluvut muotoiltuina

Ympäristötiedot saat tarvittavassa muodossa: tiiviisti, yksityiskohtaisesti, diagrammeina tai lukuina.

Quentic Ympäristöjohtaminen

Quenticin Ympäristöjohtaminen-moduuli palvelee kaikkien resurssien käyttöä koskevien tietojen kirjaamista ja valvontaa. Täten et ole tietoinen pelkästään sähkön, kaasun tai veden kulutuksesta, vaan saavutat lisäksi parhaan tuloksen yrityksen energian- ja jätteidenhallinnalle.

Toteutuneet kulutusluvut ja kustannusten kehittyminen ovat Quenticin avulla heti valmiina saataville kutakin yrityksen resurssia kohti. Edistyneemmät analyysit saat suoritettua varsin helposti automaattisesti laskettujen tunnuslukujen ja tehokkaiden analyysien ansiosta. Luo optimaalinen perusta strategisille ratkaisuille ja kestävälle yritysjohtamiselle.

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi