Kulutukset, määrät ja kustannukset jatkuvasti saatavilla

Quenticin ohjelmistomoduuli: Ympäristöjohtaminen

Vahvistettu suoritus

Quentic tukee hallintajärjestelmääsi standardien ISO 14001 ja 50001 mukaisesti, ulkoisesti tarkastettu

Päätöksentekosi perusta

Täydellisesti kootut tiedot ympäristöasioista tekevät parannustoimenpiteiden johtamisen helpoksi.

Arvioinnit napsauttamalla

Saat pikaisesti oman henkilökohtaisen analyysin havainnollisena nähtäväksi.

Tunnusluvut muotoiltuina

Ympäristötiedot saat tarvittavassa muodossa: tiiviisti, yksityiskohtaisesti, diagrammeina tai lukuina.

Quentic - Ympäristöjohtaminen

Quenticin Ympäristöjohtaminen -moduuli palvelee kaikkien resurssien käyttöä koskevien tietojen kirjaamista ja valvontaa. Täten et ole tietoinen pelkästään sähkön, kaasun tai veden kulutuksesta, vaan saavutat lisäksi parhaan tuloksen yrityksen energian- ja jätteidenhallinnalle.

Toteutuneet kulutusluvut ja kustannusten kehittyminen ovat Quenticin avulla heti valmiina saataville kutakin yrityksen resurssia kohti. Edistyneemmät analyysit saat suoritettua varsin helposti automaattisesti laskettujen tunnuslukujen ja tehokkaiden analyysien ansiosta. Luo optimaalinen perusta strategisille ratkaisuille ja kestävälle yritysjohtamiselle.

Katsaus tärkeimpiin toimintoihin

Quenticin Ympäristöjohtaminen-moduulinominaisuuksia

Resurssivirtojen seuranta

Quentic tarjoaa työkalun yrityksen resurssivirtojen aukottomaan seurantaan. Voit kerätä tietoa energian, veden ja muiden resurssien käytöstä järjestelmällisesti. Sama työkalu auttaa sinua seuraamaan jäte- ja päästöarvojen kehitystä pitkällä tähtäimellä. Tiedon tuonti- ja vientitoiminnot, mukautettavat pikanäkymät ja lukemattomat suodatintoiminnot tarjoavat työhösi lisämukavuutta.

Hae lisätietoja

Ympäristöraportti

Ympäristön tunnusluvut, jätteiden synty, päästöt, energia ja vesi – moduulissa "ympäristöjohtaminen" kuvaat ympäristösuorituksesi keskeiset rakennuskivet. Jatkoanalyysiin on tarjolla monitahoisia arviointeja, jotka mahdollistavat eri näkökulmia ympäristötietoihisi. Tulokset ovat tarkkoja ja valmiiksi laadittuja seuraavaa esitystä tai ympäristöraporttiasi varten.

Hae lisätietoja

Jätteiden hallinnointi

Jätteiden tuottajina yrityksiä sitovat monet velvollisuudet. Niiden mukaan jätteet on lajiteltava ja on suoritettava ympäristöystävällinen jätehuolto tai jälleenkäyttö. Quenticillä saat jäsennellyn jäterekisterin ja dokumentoit jätteiden käsittelyn todistettavasti. Parametrit jätehuollosta, kuten kustannukset, tulot ja kierrätyskiintiöt, ovat käytössäsi pyynnöstä.

Hae lisätietoja

Ympäristön tunnusluvut

Olennaisten ympäristöindikaattorien määrittäminen ja säännöllinen mittaaminen on ratkaisevaa, jotta voitaisiin arvioida yrityksen ympäristösuoritusta. Erityisesti monimutkaisten ympäristön tunnuslukujen laatimiseen Quentic tarjoaa sinulle oman moduulikomponentin. Tämä laskee tunnuslukuja yksilöllisen ilmoituksen mukaan automaattisesti ja antaa sinun asettaa eri ympäristöjohtamisen tietoja rinnakkain.

Hae lisätietoja

"Viimeisten kolmen vuoden aikana olemme tiedostaneet ohjelmistolla yli 2 000 jätetapahtumaa, ja voimme nykyisin mukavasti analysoida näitä tietoja sekä esittää havainnollisia taulukoita ja diagrammeja näppäimen painalluksella. Nämä kattavat analysointimahdollisuudet ovat Quenticin suuri etu."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X