Hyvissä käsissä

Ammattitietoja ja IT-asiantuntemusta yhdestä paikasta

HSEQ- ja ESG-ohjelmistojen optimaalinen käyttö

Haluatko ottaa käyttöön ohjelmistoratkaisun HSEQ- ja ESG-hallintaa varten tai korvata vanhan, vanhentuneen järjestelmän? Olipa tilanteesi mikä tahansa, Quentic-ratkaisu on sinua varten. Alkukonsultaatiossa määrittelemme organisaationne yksilölliset tarpeet ja vaatimukset, jolloin voimme tarjota niihin optimaalisen ratkaisun. 

Kokeneella tiimillämme on kaikki tarvittavat taidot taataksemme sinulle korkean laadun sekä teknologian että palvelun osalta. Olemme ammattitaitoinen yhteyshenkilösi kaikissa asioissa, alkaen järjestelmän käyttöönotosta ja tarveperusteisesta laajentamisesta aina päivittäiseen käyttöön asti.

Monen vuoden kokemuksemme ja alan syvällisen tuntemuksemme ansiosta pystymme tukemaan sinua kaikenlaisissa raportointiin ja KPI-analyyseihin liittyvissä kysymyksissä. Keskustelemme mielellämme palveluvalikoimastamme kanssasi!

Monitahoiset prosessit ja toiminnot koulutetaan eri tasoisille käyttäjille ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Riippumatta siitä, onko kyseessä työpaja, koulutus vai koulutusjärjestelmän valmistelu – sinä päätät henkilökohtaisesti, missä määrin ja millä palveluilla voimme olla tukenasi.

Etsitkö tukea työ- ympäristösuojeluun ja niiden tavoitteiden määrittelyyn Quenticissä? Työturvallisuudesta lainsäädännön noudattamisen kautta sertifiointiin toimimme Quenticn kumppaniohjelman puitteissa vakiintuneiden konsultti- ja järjestelmäyritysten kanssa.

Voit luottaa meihin myös kestävän kehityksen indikaattoreiden valinnassa ja käyttöönotossa, esimerkiksi GRI:n mukaisesti. Integroimme asianmukaiset tietorakenteet puolestasi ja luomme yksilöllisiin käyttötapauksiisi räätälöityjä Analytics Dashboards -taulukoita, joiden avulla voit milloin tahansa tehdä kohdennettuja arviointeja erityisistä HSEQ- ja ESG-tunnusluvuista.

"Meille konsulteille on tärkeää tukea asiakasta päivittäisessä kanssakäymisessä Quenticin kanssa parhaalla mahdollisella tavalla – samantekevää, puhutaanko pienistä kysymyksistä vai monimutkaisesta projektista."

Stephan Meyer
Principal Consultant

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X