Hyvissä käsissä

Ammattitietoja ja IT-asiantuntemusta yhdestä paikasta

HSE-ohjelmiston käyttäminen ensimmäistä kertaa

Haluaisitko vaihtaa HSE-hallintasi ensi kertaa ohjelmistoratkaisuun tai jo olemassa olevaan järjestelmään? Hyvä päätös. Ensikeskustelussa käymme läpi tarpeesi ja teemme juuri sellaisen paketin, jota tarvitset.

Kokeneella tiimillämme on kaikki tarvittavat pätevyysalat vakaan korkean laadun varmistamiseksi teknologiassa ja palvelussa. Olemme ammatillinen keskustelukumppanisi kaikkiin tarpeisiisi, järjestelmän kuntoonpanosta aina päivittäiseen käyttöön.

Monitahoiset prosessit ja toiminnot koulutetaan eri tasoisille käyttäjille ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti. Riippumatta siitä, onko kyseessä työpaja, koulutus vai koulutusjärjestelmän valmistelu – sinä päätät henkilökohtaisesti, missä määrin ja millä palveluilla voimme olla tukenasi.

Etsitkö tukea työ- ympäristösuojeluun ja niiden tavoitteiden määrittelyyn Quenticissä? Työturvallisuudesta lainsäädännön noudattamisen kautta sertifiointiin toimimme Quenticn kumppaniohjelman puitteissa vakiintuneiden konsultti- ja järjestelmäyritysten kanssa.

"Meille konsulteille on tärkeää tukea asiakasta päivittäisessä kanssakäymisessä Quenticin kanssa parhaalla mahdollisella tavalla – samantekevää, puhutaanko pienistä kysymyksistä vai monimutkaisesta projektista."

Stephan Meyer,
Principal Consultant

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X