Vaatimustenhallinta

Minimoi vastuuriskisi luotettavalla oikeusvarmuudella! Artikkeleja ja tietoja koskien vaatimustenhallintaa.

Vaatimustenhallinta

Valitse suodatin
Vaatimustenhallinta

Nobilia

Kuinka täyttää vaatimustenmukaisuus, kun käsiteltävät tietomäärät ovat suuria? Katso videolta, kuinka Nobilia hyödyntää Quenticia työ-, ympäristö- ja palosuojelutietojen keskitettyyn hoitamiseen, yhdistämiseen ja …

Katso video
Vaatimustenhallinta

Quenticin Työnvalvonta

Tuo HSE- ja turvallisuusasiantuntijat, ammattityöntekijät ja ulkopuoliset yritykset samalle viivalle prosessien suunnittelussa ja tarvittavissa turvatoimenpiteissä. Videolla näytämme, kuinka Quentic auttaa sinua …

Katso video
Vaatimustenhallinta

Whitepaper ISO 19600

Haluatko varmistaa vaatimustenmukaisuuden koko arvoketjussa? Lue whitepaperista, kuinka toteutat vaatimustenhallintajärjestelmän (CMS), pienennät vastuuriskiä, saavutat luottamusta ja hyödyt sertifioinnista.

Lataa whitepaper
Vaatimustenhallinta

Quentic Vaatimustenhallinta

Minimoi vastuuriskisi! Näe, kuinka Quentic auttaa sinua täyttämään huolellisuusvelvoitteet määräysten mukaisesti ja osoittamaan milloin tahansa toiminnan olevan lainmukaista.

Katso video
Työturvallisuus, Auditoinnit, Vaatimustenhallinta, Ympäristö ja kestävä kehitys

Pirelli Deutschland

Kuinka täyttää tiukat oikeudelliset vaatimukset ja auditoinnit autoteollisuuden toimittajana ja pysyä samalla kilpailukykyisenä? Lue, kuinka Pirelli on onnistunut tässä Quenticin avulla.

Lue menestystarina
Vaatimustenhallinta

Whitepaper: vastuiden jako

Vähennä vastuuriskiä tehokkaasti ilman liiallista byrokratiaa! Whitepaper näyttää, kuinka käytännössä hoidat vastuunjaon. Seitsemän tarkastuskriteeriä auttavat käytännön tarkastuksessa.

Lataa whitepaper

X