Quentic Analytics: HSEQ-suoritukset hallussa

Analysoi tietoja ja tee perusteltuja päätöksiä.

Havainnollisuus

Quentic Analytics näkymät esittävät olennaiset HSEQ- ja ESG-tunnusluvut sopivassa muodossa.

Enemmän tietoa, parempaa toimintaa

Saat selkeän kuvan yrityksesi turvallisuudesta ja vaatimustenhallinnasta.

Ajantasaiset ja kattavat tiedot

Kaikki arvioinnit tehdään käyttämällä Quentic-tietokannan uusinta versiota.

Linkitys mieltymysten mukaan

Valitse suorituskykymittarit valmiista luettelosta tai yhdistä Quentic olemassa oleviin BI-työkaluihin.

Quentic Analytics vie tietojen visuaalisen analysoinnin uudelle tasolle. Poimi haluamasi suorituskykymittarit ja kaaviot HSEQ- ja ESG-tunnusluvuista kätevästi johdon saataville kaikilla tasoilla. Interaktiivisesti ohjattavat näkymät antavat nopean yleiskuvan ja havainnollistavat ajankohtaiset trendit ja kehityssuunnat. Tehosta HSEQ- ja ESG-hallintaa ja tee selkeitä päätöksiä perusteltujen tietojen pohjalta.

Quentic Analyticsin avulla saat enemmän irti HSEQ-tiedoista, joita kirjaat ja hallinnoit Quentic-alustan ja Quentic App ‑sovelluksen avulla. Pääset käsiksi tietoihin suoraan tabletilla tai älypuhelimella myös kentällä. Näin voit esimerkiksi turvallisuuskävelyn aikana katsella ajankohtaisia tunnuslukuja ja käyttää niitä suoraan vertailukohtana.

Quentic Analyticsin avulla saat Quentic-alustan ja Quentic App sovelluksen tiedot entistä joustavammin käyttöösi. Olemassa olevat tunnusluvut HSEQ- ja ESG-prosesseista, työturvallisuudesta, auditoinneista, vaatimustenhallinnasta ja vastaavista tiivistetään automaattisesti Quentic Analytics Data Layerin avulla. Tiedot synkronoidaan pysyvästi, sekä optimoidaan lisäanalyyseja varten – varmistetusti, salatusti ja henkilötiedot poistettuina. Näin tietosuoja ja turvallisuus ovat aina taatut.

Saumattoman integroinnin mahdollisuudet

Etusi

HSEQ- ja ESG-näkymät

Luo yleiskuva yrityksesi HSEQ- ja ESG-suorituksista ilman, että jokainen prosessi tarvitsee käydä läpi yksitellen.

Oikeanlainen keskittyminen

Nykypäivän tietotulvaan voi helposti hukkua. Quentic Analyticsin avulla pystyt keskittymään sinulle merkityksellisiin tunnuslukuihin.

Nopeammin maalin

Jos käyttäjällä on puutetta ajasta, Quentic Analytics ‑näkymät tarjoavat nopean ja kätevän pääsyn tärkeimpiin tuloksiin.

Yhtenäiset raportit

Määritetyt standardit luovat järkeviä tietoja ja vertailukelpoisia raportteja, sekä tekevät suurien tietomäärien yhdistämisen helpoksi.

Aina ajan tasalla

Quentic Analytics ottaa mukaan Quentic-järjestelmäsi HSEQ- ja ESG-tiedot ajantasaisesti. Näin sinulla on aina näkyvissä tuorein tilanne.

Varmuutta päätöksiin

Toimenpiteitä ei tarvitse käynnistää epätietoisuudessa, vaan voit tehdä tietoisia päätöksiä tosiasiallisen kehityksen ja havaittavien kehityssuuntien perusteella.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X