Auditoinnit ja sertifioinnit suunnitelman mukaan

Tee sisäiset ja ulkoiset auditoinnit Quenticillä

Sisäinen ja ulkoinen

Sido kaikki osallistujat yhteen tarpeen vaatimalla tavalla. Kaikkia saadaan nopeasti informoitua sähköpostitse.

Hyödynnä malleja

Kysymysluettelot ja arviointiasteikot helpottavat auditoinnin esi- ja jälkivalmistelua.

Auditointiraportin luonti

Vain muutamalla hiiren napsautuksella auditointiraportti on laadittuna – jäsenneltynä ja läpinäkyvänä.

Se on hyväksi yrityksesi jatkuvalle kehitysprosessille

Hallintajärjestelmäsi jatkuva parantaminen on varmistettu.

Auditoinnit ja sertifioinnit

Riippumatta siitä, sertifioidaanko hallintojärjestelmäsi standardin ISO 9001, ISO 140001, ISO 50001 tai ISO 45001 mukaan: sertifiointiyhtiö vaatii kattavaa raporttia auditoinnin suorittamiseen. Johdetut toimenpiteet on esitettävä ja tuleva auditointisuunnittelu näytettävä.

Quentic Riskit ja auditoinnit tarjoaa sinulle lukuisia toimintoja koko auditointiprosessin suorittamiseksi tehokkaasti. Käytännölliseen verkko-ohjelmistoon tallennat kaikki auditoinnit, mukaan luettuna raportit, keskitetysti. Mikä auditointi on suoritettava milloin ja mille alalle? Auditointisuunnitelma antaa sinulle yleiskatsauksen kaikkiin aikatauluihin.

Valitse olemassa olevasta kysymysluettelosta ne kysymykset, jotka ovat tärkeitä auditoinnillesi tai täytä ne yksilöllisesti. Riippumatta siitä, ovatko tarkastajat sisäisiä vai ulkoisia, osallistujat on valittu nopeasti hiiren klikkaukselle ja kutsut lähetetty sähköpostilla.

Mitkä ympäristöaspektit ovat tärkeitä yrityksellesi? Mitä turvallisuusriskejä on? Määrittele, arvioi ja painota nämä omassa yksilöllisessä arviointimatriisissasi.

Hae takaisin tarkastusraporttisi ja eri arviointiasteikot ja vie ne standardoidulla menettelyllä yhtenäisessä muodossa. Korjaustoimet voit tehdä suoraan järjestelmässä. Valmiin raportin saat luotua muutamalla napsautuksella.

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X