• Auditoinnit ja sertifioinnit suunnitelman mukaan

    Tee sisäiset ja ulkoiset auditoinnit Quenticillä

Auditoinnit ja sertifioinnit

Riippumatta siitä, sertifioidaanko hallintojärjestelmäsi standardin ISO 9001, ISO 140001, ISO 50001 tai ISO 45001 mukaan: sertifiointiyhtiö vaatii kattavaa raporttia auditoinnin suorittamiseen. Johdetut toimenpiteet on esitettävä ja tuleva auditointisuunnittelu näytettävä.

Quentic Riskit ja auditoinnit tarjoaa sinulle lukuisia toimintoja koko auditointiprosessin suorittamiseksi tehokkaasti. Käytännölliseen verkko-ohjelmistoon tallennat kaikki auditoinnit, mukaan luettuna raportit, keskitetysti. Mikä auditointi on suoritettava milloin ja mille alalle? Auditointisuunnitelma antaa sinulle yleiskatsauksen kaikkiin aikatauluihin.

Kysymysluettelon käyttäminen

Sulje Avaa

Valitse olemassa olevasta kysymysluettelosta ne kysymykset, jotka ovat tärkeitä auditoinnillesi tai täytä ne yksilöllisesti. Riippumatta siitä, ovatko tarkastajat sisäisiä vai ulkoisia, osallistujat on valittu nopeasti hiiren klikkaukselle ja kutsut lähetetty sähköpostilla.

Ympäristöaspektit ja -riskit

Sulje Avaa

Mitkä ympäristöaspektit ovat tärkeitä yrityksellesi? Mitä turvallisuusriskejä on? Määrittele, arvioi ja painota nämä omassa yksilöllisessä arviointimatriisissasi.

Arvioi ja viimeistele auditoinnit

Sulje Avaa

Hae takaisin tarkastusraporttisi ja eri arviointiasteikot ja vie ne standardoidulla menettelyllä yhtenäisessä muodossa. Korjaustoimet voit tehdä suoraan järjestelmässä. Valmiin raportin saat luotua muutamalla napsautuksella.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

Tri Werner Wahlers, Laadunhallinta & teknologia, INEOS Phenol GmbH