Tarvittava tieto helposti

Saat kaikki ilmoitukset vaarallisista aineista ja tavaroista yhdellä klikkauksella.

Selkeät toimintaohjeet

Luo yksinkertaiset ohjeet vaarallisten aineiden ja tavaroiden käsittelylle

Toimi vaatimusten mukaisesti

Vaaralliset aineet ja tavarat ovat oikein merkittyinä niin dokumenteissa kuin pakkaustenkin osalta

Aina ajantasainen

Automaattiset muistutukset huolehtivat tärkeiden asiakirjojen säännöllisestä päivittämisestä

Quentic Vaaralliset aineet

Quenticin Vaaralliset aineet moduuli tekee kaikkien vaarallisten aineiden ja tavaroiden turvallisesta käsittelystä helpompaa. Järjestelmän työkalujen avulla teet vaarallisten aineiden ja tavaroiden käsittelystä johdonmukaisempaa ja pienennät työtapaturmien, työterveyshaittojen ja ympäristövahinkojen riskiä merkittävästi.

Käytä Quentic-”Vaaralliset aineet” moduulia myös oikeudellisten riskien vähentämiseen. Selkeät säännöt, tiedon avoin jakaminen ja ohjeiden ajantasaisuus laskevat vahinkojen määrää ja pienentävät kustannuksia. 

"Olemme löytäneet kestävän ratkaisun varrallisten aineiden seurantaamme varten. Vaaralliset työaineet on meillä keskitetysti kuvattuna Queticiin ja kaikki niitä koskevat tiedot ovat helppojen hakukyselyiden avulla vastuussa olevien käytettävissä." 

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi