Varmista, että hallitset vaaralliset aineet

Quenticin ohjelmistomoduuli: Vaarallisten aineiden hallinta

Tarvittava tieto helposti

Saat kaikki ilmoitukset vaarallisista aineista ja tavaroista yhdellä klikkauksella.

Selkeät toimintaohjeet

Luo yksinkertaiset ohjeet vaarallisten aineiden ja tavaroiden käsittelylle

Toimi vaatimusten mukaisesti

Vaaralliset aineet ja tavarat ovat oikein merkittyinä niin dokumenteissa kuin pakkaustenkin osalta

Aina ajantasainen

Automaattiset muistutukset huolehtivat tärkeiden asiakirjojen säännöllisestä päivittämisestä

Quentic - Vaaralliset aineet

Quenticin Vaaralliset aineet -moduuli tekee kaikkien vaarallisten aineiden ja tavaroiden turvallisesta käsittelystä helpompaa. Järjestelmän työkalujen avulla teet vaarallisten aineiden ja tavaroiden käsittelystä johdonmukaisempaa ja pienennät työtapaturmien, työterveyshaittojen ja ympäristövahinkojen riskiä merkittävästi.

Käytä Quenticin Vaaralliset aineet -moduulia myös oikeudellisten riskien vähentämiseen. Selkeät säännöt, tiedon avoin jakaminen ja ohjeiden ajantasaisuus laskevat vahinkojen määrää ja pienentävät kustannuksia. 

"Olemme löytäneet kestävän ratkaisun vaarallisten aineiden seurantaamme varten. Vaaralliset työaineet on meillä keskitetysti kuvattuna Queticiin ja kaikki niitä koskevat tiedot ovat helppojen hakukyselyiden avulla vastuussa olevien käytettävissä." 

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

INEOS Köln

Nolla onnettomuutta ja nolla ympäristöongelmaa: tämä on kemianalan yrityksen INEOS Kölnin tavoite. Lue, kuinka Quentic on auttanut vaarallisten aineiden rekisterin luomisessa ja läheltä piti -tilanteiden …

Lue menestystarina

Quentic Vaaralliset aineet

Oikean ohjelmiston avulla vaaralliset aineet ovat täysin hallinnassa. Videolta näet, kuinka Quenticin moduuli tukee lainmukaisten määräysten tarkkaa noudattamista ja huolehtii maksimaalisesta läpinäkyvyydestä …

Katso video

DATEV

Kuinka sopeuttaa yrityksen vaarallisten aineiden hallintajärjestelmä nopeasti ja tehokkaasti uusien säädösten vaatimuksiin? Lue, kuinka DATEV hyödyntää ohjelmistoa kestävänä ratkaisuna vaarallisten aineiden hallinnassa.

Lue menestystarina
Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X