Enemmän kuin pelkkä ohjelmisto

Quenticssä olet aina hyvissä käsissä – ammatillisesti, teknisesti ja oikeudellisesti

Voit aloittaa Quenticin käytön, vaikka heti. Tarvittaessa saat lisäpalveluita Quenticin kautta: Autamme sinua yksilöimään käyttötarpeesi ja tilanteesi ja etsimme parhaan tavan integroida Quentic yritysrakenteeseesi.


Kokeneet konsulttimme, joilla on kokemusta eri toimialoilta ja järjestelmästämme, auttavat sinua mielellään. Tarvittaessa tuemme sinua Quenticin käytön perehdyttämisessä tuleville käyttäjille. Riippumatta siitä, onko kyseessä työpaja, koulutus vai koulutusjärjestelmän valmistelu – sinä päätät, miinkälaista yhteistyötä meiltä toivot. Myös muihin järjestelmiin tallennetut  tiedot voidaan tuoda ongelmitta Quenticiin. Kaikissa kysymyksissä käytettävissäsi on asiantunteva tukitiimimme: soita tai lähetä s-postia.

Lisäksi pidämme huolen, että Quentic ohjelmistosi pysyy myös tulevaisuudessa ajan tasalla ja suorituskykyisenä. Jatkuva edelleen kehittäminen ja säännölliset päivitykset varmistavat sinulle parhaan teknisen ja ammatillisen tyytyväisyyden.

Erinomainen laatu

"99 % asiakkaistamme antoi viimeksi tekemässämme kyselyssä parhaat arvosanat Quenticin palveluille ja asiakastuelle. Olemme tästä ylpeitä ja teemme edelleen päivittäin työtä pitääksemme palvelumme hyvänä ja laajentaaksemme sitä edelleen."

Dr. Torsten Thurmann
Director of EHS/ESG Product Business Unit

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X