Voit aloittaa Quenticin käytön, vaikka heti. Tarvittaessa saat lisäpalveluita Quenticin kautta: Autamme sinua yksilöimään käyttötarpeesi ja tilanteesi ja etsimme parhaan tavan integroida Quentic yritysrakenteeseesi.


Kokeneet konsulttimme, joilla on kokemusta eri toimialoilta ja järjestelmästämme, auttavat sinua mielellään. Tarvittaessa tuemme sinua Quenticin käytön perehdyttämisessä tuleville käyttäjille. Riippumatta siitä, onko kyseessä työpaja, koulutus vai koulutusjärjestelmän valmistelu – sinä päätät, miinkälaista yhteistyötä meiltä toivot. Myös muihin järjestelmiin tallennetut  tiedot voidaan tuoda ongelmitta Quenticiin. Kaikissa kysymyksissä käytettävissäsi on asiantunteva tukitiimimme: soita tai lähetä s-postia.

Lisäksi pidämme huolen, että Quentic ohjelmistosi pysyy myös tulevaisuudessa ajan tasalla ja suorituskykyisenä. Jatkuva edelleen kehittäminen ja säännölliset päivitykset varmistavat sinulle parhaan teknisen ja ammatillisen tyytyväisyyden.

Erinomaista laatua

"99 % asiakkaistamme antoi viimeksi tekemässämme kyselyssä parhaat arvosanat Quenticin palveluille ja asiakastuelle. Olemme tästä ylpeitä ja teemme edelleen päivittäin työtä pitääksemme palvelumme hyvänä ja laajentaaksemme sitä edelleen. 

Gregor Möbes,
Head of Consulting & Occupational Safety Specialist

Quentic Gregor Möbes
Quentic Gregor Möbes

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi