Luo selkeyttä ja optimoi töiden kulkua

Quenticin ohjelmistomoduuli: Prosessit

Yhtenäinen toimintamalli

Luo työntekijöillesi yhteinäinen tapa toimia.

Selkeät prosessikaaviot

Prosessikaaviot on helppoa laatia ja antavat kattavan kokonaiskuvan tehtävistä.

Opaste toimintoihin

Klikkaa ja pääset suoraan toimintoon.

Nopea ja kattava kokonaiskuva

Yleiskatsaus kertoo yhdellä silmäyksellä kaikki oleelliset tiedot prosessista.

Quentic - Prosessit

Quenticin Prosessit -moduuli täydentää perusjärjestelmää lisätoiminnoilla, joilla optimoit prosessien kulkua yrityksessä. Tarjoa perehdytys selkeillä toimintaohjeilla – jotta jokainen työntekijä tietää, miten hänen kuuluu suorittaa tehtävänsä.

Prosessit -moduulilla selkeytät liiketoimintaprosessiasi. Voit kaaviokohtaisesti esittää, miten jokaisen työntekijän on toimittava. Kollegoiden on näin ollen vain navigoitava yksittäisten prosessivaiheiden läpi. Asiakirjan ja dataobjektien liittämisestä on huolehdittu niin, että kaikki ohjeet voidaan ottaa käyttöön samantien.

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä yksittäisen prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

INEOS Köln

Nolla onnettomuutta ja nolla ympäristöongelmaa: tämä on kemianalan yrityksen INEOS Kölnin tavoite. Lue, kuinka Quentic on auttanut vaarallisten aineiden rekisterin luomisessa ja läheltä piti -tilanteiden …

Lue menestystarina

Pirelli Deutschland

Kuinka täyttää tiukat oikeudelliset vaatimukset ja auditoinnit autoteollisuuden toimittajana ja pysyä samalla kilpailukykyisenä? Lue, kuinka Pirelli on onnistunut tässä Quenticin avulla.

Lue menestystarina

Veltec

Hyvästi paperityöt ja tervetuloa avoimuus sekä yhteistyö! Digitaaliset ohjelmistot ja työkalut voivat mullistaa HSEQ-johtajien työturvallisuuden muun muassa käyttämällä QR-koodeja keräämään lisää raportteja.

Lue menestystarina
Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X