Yhtenäinen menettely

Luo toimintastandardeja työntekijöille, jotta kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Yksinkertaiset kuviot

Prosessidiagrammit selventävät, mitä milloinkin on tehtävä. Niiden laatiminen sujuu leikiten.

Interaktiivinen tiennäyttäjä

Klikkaa kuviota – ja voit heti käyttää kuvattua toimintoa.

Pikapääsy

Käytännölliset yleiskatsaukset antavat sinulle heti kaikki tarvitsemasi prosessitiedot.

Quentic - Prosessit

Quenticin Prosessit-moduuli täydentää Quentic-perusjärjestelmää lisätoiminnoilla, joilla optimoit asioiden kulkua yrityksessä. Tarjoa perehdytys selkeillä toimintaohjeilla – jotta jokainen työntekijä tietää, miten hänen kuuluu suorittaa tehtävänsä.

Quentic-moduulilla prosessit annat muodon kaikille liiketoimintaprosesseillesi. Kaaviokohtaisesti esität, miten on toimittava. Kollegoiden on näin ollen vain navigoitava yksittäisten prosessivaiheiden kautta. Asiakirjan ja dataobjektien liittämisestä on huolehdittu, niin että kaikki ohjeet voidaan panna toimeen heti.

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä minkin prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

INEOS Köln

Nolla onnettomuutta ja nolla ympäristöongelmaa: tämä on kemianalan yrityksen INEOS Kölnin tavoite. Lue, kuinka Quentic on auttanut vaarallisten aineiden rekisterin luomisessa ja läheltä piti -tilanteiden …

Lue menestystarina

Quentic Prosessit

Tarjoa perehdytys selkeillä toimintaohjeilla, jotta jokainen työntekijä tietää, miten hänen kuuluu suorittaa tehtävänsä. Videolta näet, kuinka optimoit yrityksesi prosessit Quenticin avulla.

Katso video

Pirelli Deutschland

Kuinka täyttää tiukat oikeudelliset vaatimukset ja auditoinnit autoteollisuuden toimittajana ja pysyä samalla kilpailukykyisenä? Lue, kuinka Pirelli on onnistunut tässä Quenticin avulla.

Lue menestystarina
Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X