Yhtenäinen menettely

Luo toimintastandardeja työntekijöille, jotta kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Yksinkertaiset kuviot

Prosessidiagrammit selventävät, mitä milloinkin on tehtävä. Niiden laatiminen sujuu leikiten.

Interaktiivinen tiennäyttäjä

Klikkaa kuviota – ja voit heti käyttää kuvattua toimintoa.

Pikapääsy

Käytännölliset yleiskatsaukset antavat sinulle heti kaikki tarvitsemasi prosessitiedot.

Quentic Prosessit

Quenticin Prosessit-moduuli täydentää Quentic-perusjärjestelmää lisätoiminnoilla, joilla optimoit asioiden kulkua yrityksessä. Tarjoa perehdytys selkeillä toimintaohjeilla – jotta jokainen työntekijä tietää, miten hänen kuuluu suorittaa tehtävänsä.

Quentic-moduulilla prosessit annat muodon kaikille liiketoimintaprosesseillesi. Kaaviokohtaisesti esität, miten on toimittava. Kollegoiden on näin ollen vain navigoitava yksittäisten prosessivaiheiden kautta. Asiakirjan ja dataobjektien liittämisestä on huolehdittu, niin että kaikki ohjeet voidaan panna toimeen heti.

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä minkin prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi