Käyttäjätuki

Olemme apunasi neuvoin ja teoin

Onko sinulla kysyttävää Quentic-ratkaisustasi? Ei ongelmaa. Kokeneet konsulttimme ovat palveluksessasi arkipäivisin teknisissä ja asiakysymyksissä. Lyhyet reitit ja ammattiosastojemme välinen suora kommunikointi pitävät huolen optimaalisesta kokonaisvaltaisesta huollosta.

Riippumatta siitä, onko kyseessä kysymyksiä tavallisista Quentic-toimista vai lyhyitä avunpyyntöjä, asiakkaamme hyötyvät pätevästä tukipalvelusta tukisivustolta https://app-support.quentic.com/hc/fi tai s-postilla osoitteessa support.fi@quentic.com tai puhelimitse numerossa  +358 20 703 2588 

Kattavaa neuvontaa

Jos Quenticiä käytettäessä esiintyy kattavia ja erittäin monitahoisia kysymyksiä, olemme käytettävissäsi mielellämme erityisin neuvontapalveluin tai kumppaniverkkomme tuella. Tule vain juttelemaan ja me yksilöimme yhdessä kanssasi sopivat konsultointipuitteet.

"Olet sitten uusi asiakas tai Quentic-ammattilainen, autamme sinua kaikissa Quenticiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja uskomme avoimeen vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa."

Quentic Gabriele Customer Success

Dr. Gabriele Gollnick
Head of Customer Success

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X