Onko sinulla kysyttävää Quentic-ratkaisustasi? Ei ongelmaa. Kokeneet konsulttimme ovat palveluksessasi arkipäivisin teknisissä ja asiakysymyksissä. Lyhyet reitit ja ammattiosastojemme välinen suora kommunikointi pitävät huolen optimaalisesta kokonaisvaltaisesta huollosta.

Riippumatta siitä, onko kyseessä kysymyksiä tavallisista Quentic-toimista vai lyhyitä avunpyyntöjä, asiakkaamme hyötyvät pätevästä tukipalvelusta tukisivustolta https://app-support.quentic.com/hc/fi tai s-postilla osoitteessa support.fi@quentic.com tai puhelimitse numerossa  +358 50 435 5060. 

Kattavaa neuvontaa

Jos Quenticiä käytettäessä esiintyy kattavia ja erittäin monitahoisia kysymyksiä, olemme käytettävissäsi mielellämme erityisin neuvontapalveluin tai kumppaniverkkomme tuella. Tule vain juttelemaan ja me yksilöimme yhdessä kanssasi sopivat konsultointipuitteet.

"Olet sitten uusi asiakas tai Quentic-ammattilainen, autamme sinua kaikissa Quenticiin liittyvissä kysymyksissä. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää ja uskomme avoimeen vuoropuheluun asiakkaidemme kanssa."

Tri. Gabriele Gollnick,
Teamleader Customer Success,
Vastuullisuus- & ympäristöjohtaja 

 

Quentic Gabriele Customer Success
Quentic Gabriele Customer Success

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi