Alojen rajat ylittävä ratkaisu

Quentic huolehtii kaikista työterveyden ja -turvallisuuden, ympäristön, laadun ja kestävän kehityksen hallintaa koskevista vaatimuksistasi

Sertifiointi

Täyttää johtamisjärjestelmille määritellyt ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 standardien vaatimukset.

Vaatimustenhallinta

Voit varmistaa entistä helpommin, että organisaatiosi noudattaa lakeja ja määräyksiä.

SaaS-palvelu

Voit käyttää järjestelmää ajasta ja paikasta riippumatta.

Parempaa tuottavuutta

Voit jakaa vastuuta ja johtaa turvallisuusasioita entistä helpommin.

HSEQ- ja ESG-hallintaa ohjaa monimutkainen järjestelmä, joka koostuu säädöksistä ja velvoitteista. Näiden vaatimusten noudattaminen on olennaisen tärkeää kaikille yrityksille, ja sitä on melko vaikea saavuttaa ilman ammattimaista ohjelmistoa. Riippumatta siitä, millä toimialalla yrityksesi toimii, Quentic on aina oikea valinta niille, jotka haluavat vahvistaa yleistä vaatimustenmukaisuuttaan ja optimoida digitaalisesti työterveyden ja -turvallisuuden, ympäristön, laadun ja kestävän kehityksen hallinnan.

Tee elämästä helpompaa itsellesi ja tiimillesi säästäen samalla aikaa ja rahaa pilvipohjaisen ohjelmistomme avulla. Quentic on juuri oikea työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeasti ja vaivattomasti uusimman ohjelmistoteknologiansa ansiosta. Hyödy standardoiduista, jäsennellyistä ja luotettavista prosesseista eri toimipisteissä ja jopa eri maissa.

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu, kuinka Quentic helpottaa HSEQ- ja ESG-hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua asiantuntevasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun, laadun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisointi ja arviointi - Quenticin avulla säästät aikaa ja jäsentelet prosessisi läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

Quenticin tyytyväiset asiakkaat

Kaikilla toimialoilla!

  • CARGLASS GmbH
  • Unilever Deutschland Holding GmbH
  • Vaillant GmbH
  • Fingrid
  • T-Systems International GmbH
  • Voith GmbH & Co. KGaA
  • Lahti Energia
  • INEOS Phenol GmbH

Oli kyseessä keskikokoinen tai suuri yritys, Quenticin ohjelmistoratkaisut istuvat jokaisen organisaation tarpeisiin. Yli 900 organisaatiota eri toimialoilta ovat luottaneet globaalisti toimivaan ratkaisuumme jo vuosia.

X