Tietoja Quentic GmbH:stä

Parhaat palvelut yhdestä paikasta

Quentic on Quentic GmbH:n tuote (Entinen EcoIntense GmbH ja NordSafety Oy). Perustamisestamme vuodesta 2007 alkaen olemme olleet johtava yritys standardoitujen ohjelmistoratkaisujen alalla. Teemme työtä työturvallisuuden, ympäristöhallinnon ja kestävän kehityksen hyväksi. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ohjelmistoratkaisuja, jotka säväyttävät yksinkertaisen käytettävyytensä, turvallisuutensa ja soveltuvuudestaan monentyyppisten yritysten vaihtuviin tarpeisiin. Quentic liittyi osaksi maailmanlaajuista AMCS Groupia vuonna 2022. AMCS on johtava ohjelmistotarjoaja ympäristö- ja kierrätysteollisuudelle.

Ohjelmistomme Quentic tarjoaa yhtenäisen alustan kaikille työturvallisuuden ja ympäristönsuojelun tehtäville, datalle ja tiedoille. Tällä tavoin autamme asiakkaamme johtamaan yritystään kustannustehokkaasti, ympäristöystävällisesti, kestävästi ja turvallisesti. DEKRA Assurance Services GmbH toteaa vuosittaisissa auditoinneissaan, että Quentic soveltuu täydellisten hallintojärjestelmien tukemiseen ISO 14001, ISO 50001 ja ISO 45001 standardien mukaisesti. Kokeneella tiimillämme on kaikki tarvittavat pätevyydet korkean laadun varmistamiseksi teknologiassa, tehokkuudessa ja palvelussa. Huolehdimme oman työmme laadusta noudattamalla ISO 9001-sertifikaatin mukaisia vaatimuksia.

Data- ja tietoturvallisuus ovat tärkeitä yritys- ja tuotestrategiamme osatekijöitä. Sen vuoksi Quentic GmbH on sertifioinut IT-palvelut, konsultoinnin sekä Quentic GmbH-ohjelmiston verkkosoveltuvuuden ISO/IEC 27001 vaatimusten mukaisiksi.

Berliinissä sijaitsevan pääkonttorimme tukena ovat alueelliset liikkeet ja kumppanit Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Itävallassa, Alankomaissa, Sveitsissä, Ranskassa, Espanjassa, Ruotsi ja Italia.

Erinomainen yrityskulttuuri

X