Quentic yrityksenä

Huippusaavutuksia yhdestä paikasta

Keitä me olemme?

Olemme Quentic, Euroopan johtavia HSEQ- ja ESG-hallinnan SaaS-ratkaisujen asiantuntijoita. Pyrimme selkeyttämään työterveyden ja -turvallisuuden, ympäristöjohtamisen, laadun ja kestävän kehityksen hallinnan monitahoista kenttää ja luomaan digitaalisia ratkaisuja inspiroimaan käyttäjiämme, rohkaisemaan heitä päivittäisessä työssään ja tekemään maailmastamme hieman paremman. Siksi ajattelemme kokonaisvaltaisesti ja luomme hyödyllisiä yhteyksiä tuomalla yhteen erilaisia informaatioympäristöjä, tehtäväkenttiä, yritysaloja ja ihmisiä.

Kasvun tiellä

Quentic palvelee yli 900:aa asiakasta eri toimialoilta ympäri maailmaa - keskisuurista yrityksistä suuryrityksiin. Vuonna 2007 perustettu yritys pitää pääkonttoriaan Berliinissä ja työllistää yli 300 henkilöä. Vuodesta 2022 alkaen Quentic on ollut osa AMCS:ää, joka on maailman johtava integroitujen ohjelmistojen ja ajoneuvoteknologian tarjoaja ympäristö-, huolto-, kierrätys- ja luonnonvarateollisuudelle.

Asiantuntemuksemme

Quenticin tiimiin kuuluu paljon IT-, HSEQ- ja kestävyysasiantuntijoita. Yhdessä kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta meillä on asiantuntijoita kaikilta tarvittavilta aloilta ja pystymme takaamaan jatkuvasti teknologioiden, erikoissovellusten, tehokkuuden ja palveluiden korkean laadun. Näin autamme asiakkaitamme johtamaan yrityksiään kustannustehokkaasti, ympäristöystävällisesti, kestävästi ja turvallisesti.

Lue menestystarinamme

Lue Quenticin menestystarinasta, kuinka meistä tuli yksi Euroopan johtavista HSEQ- ja ESG-ratkaisujen asiantuntijoista.

Lue lisää

Mitä tarjoamme?

Kehitämme läheisessä yhteistyössä käyttäjiemme kanssa pilvipohjaisia HSEQ-/ESG-ohjelmistoratkaisuja, joiden käyttäjäystävällisyys, käytännölliset toiminnot ja erinomainen turvallisuus puhuttelevat asiakkaita. Lisäksi tiimimme toimii yhdessä kansainvälisen kumppaniverkostomme kanssa, jotta voimme tarjota laajan valikoiman valmista asiantuntijamateriaalia ja yksilöityjä palveluja. Näin varmistamme, että asiakas saa haluamansa kokonaisratkaisun suoraan meiltä.  

Quentic-alusta on todistetusti yhteensopiva hallintajärjestelmien kanssa standardien ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 ja ISO 50001 mukaisesti. Kymmenen yksilöllisesti yhdistettävän ohjelmistomoduulin ansiosta ohjelmistoja voidaan käyttää erilaisissa kohteissa tarjoamaan ihanteelliset olosuhteet käsitellä tehokkaasti työturvallisuutta, riskejä ja auditointeja, havaintoja ja poikkeamia, vaarallisia aineita, työnvalvontaa, vaatimustenhallintaa, verkkokoulutuksia, prosesseja sekä ympäristöjohtamista ja kestävää kehitystä. Moduuleja täydentävät mobiilin ilmoituskanavan sisältävä Quentic App ‑sovellus, erittäin tehokkaat analysointityökalut ja helppokäyttöiset ja päivittäin päivittyvät HSEQ-mittareiden näkymät.   

Integroidun Quentic-ohjelmiston avulla saat selkeän yleiskuvan toimia vaativista kohteista, näet tarvittavat tai käynnissä olevat toimenpiteet ja minimoit vaaratekijät. Koska tehtävät usein ylittävät osastojen, toimipaikkojen ja maiden rajat, ohjelmisto varmistaa, että prosesseja ohjataan turvallisesti ja sovellettavien lakien ja vaatimusten mukaisesti. Se myös antaa mahdollisuuden analysoida koko yrityksen toimintaa milloin tahansa.

Quentic numeroina

Valitse SaaS-ratkaisujen asiantuntija, joka on vakiinnuttanut paikkansa Euroopan HSEQ- ja ESG-markkinoilla.

0yritysasiakasta
0maata, joissa on Quentic-käyttäjiä
0työntekijää
0vuoden kokemus

Lehdistöasioissa yhteyshenkilömme Nadja Donner on mielellään tavoitettavissasi puhelimitse tai sähköpostilla.

Nadja Donner, Corporate Communications Manager
+49 30 921 00 00 461 | nadja.donner@quentic.com

X