Whitepaper

Asiantuntemusta ladattavaksi: tutustu perusteellisesti HSE:n & CSR:n velvoitteisiin, vaatimuksiin ja kehitykseen!

Whitepaper

Valitse suodatin
Ympäristö ja kestävä kehitys

ESG: Tee yrityksen strategiasta tulevaisuudenpitävä

Faktoja, käsitteitä ja suorituskykymittareita kestävän kehityksen hallintaa varten. Käytä ESG-kriteerejä kilpailukyvyn ja rahoitusmarkkinoille pääsyn perustana pitkällä aikavälillä.

Lataa whitepaper
Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Safety Management Trend Report 2022

Vuonna 2022 työturvallisuus on jaettu seuraaviin kategorioihin: ESG, Teollisuus 4.0, psykologinen stressi ja turvallisuusjohtaminen. Lue, mitä kehitystä kansainväliset asiantuntijat ennakoivat ja miten voit kohdata ne …

Lataa whitepaper
Työturvallisuus

Whitepaper ISO 9001

Varmista laadunhallintajärjestelmäsi olevan standardin mukainen. Suorita sertifiointi-, valvonta- ja uudelleensertifiointiauditoinnit onnistuneesti!

Lataa whitepaper
Digitalisoituminen, Työturvallisuus

Näin valitset oikean HSE-ohjelmiston

Mikä ratkaisu sopii parhaiten teidän yrityksellenne? Opi tunnistamaan teidän tarpeenne, luomaan päätöksentekoprosessin ja määrittelemään teitä koskevat valintakriteerit. 

Lataa whitepaper
Vaatimustenhallinta

Whitepaper ISO 37301

Haluatko sertifioida vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmäsi? Uusi ISO 37301 -standardi korvaa ISO 19600 -standardin ja mahdollistaa sertifioinnin! 

Lataa whitepaper
Työturvallisuus, Digitalisoituminen

Safety Management Trend Report 2021

Mitkä ovat menestyksen avaintekijät tulevaisuuden työturvallisuudessa? Kansainväliset asiantuntijamme vastaavat tähän ja muihin tärkeisiin kysymyksiin Euroopan laajuisessa kyselyssä.

Lataa whitepaper

X