Tutustu Quenticiin

Käytä lukuisia tutustumistarjouksia

Työ- ja ympäristönsuojelun vaatimukset nousevat: Lukematon määrä tietoa on noudettava, dokumentoitava, arvioitava ja toimitettava edelleen. Sitäkin ällistyttävämpää onkin, että monet yritykset toimivat tällä valtavalla alalla edelleenkin "jalkaisin".

Sillä aikaa, kun toimiala ja henkilöstö ovat yhä ammattimaistuneet, tarjolla oleva ohjelmistovarustus pysyy tuskin kyydissä. Hanki tältä sivustolta ensisilmäys etuihin ja Quenticin toimintoihin ja käytä maksuttomia tutustumistarjouksiamme HSE-ohjelmiston ostopäätöksen lujittamiseksi.

"Valitsemalla Quenticin panostatte vakiintuneeseen standardiohjelmistoon, joka mukautuu yksilöllisesti yrityksesi kehitykseen ja tarpeeseen."

Dr. Torsten Thurmann
Director of EHSQ/ESG Product Business Unit

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X