Työ- ja ympäristönsuojelun vaatimukset nousevat: Lukematon määrä tietoa on noudettava, dokumentoitava, arvioitava ja toimitettava edelleen. Sitäkin ällistyttävämpää onkin, että monet yritykset toimivat tällä valtavalla alalla edelleenkin "jalkaisin".

Sillä aikaa, kun toimiala ja henkilöstö ovat yhä ammattimaistuneet, tarjolla oleva ohjelmistovarustus pysyy tuskin kyydissä. Hanki tältä sivustolta ensisilmäys etuihin ja Quenticin toimintoihin ja käytä maksuttomia tutustumistarjouksiamme HSE-ohjelmiston ostopäätöksen lujittamiseksi.

"Valitsemalla Quenticin panostatte vakiintuneeseen standardiohjelmistoon, joka mukautuu yksilöllisesti yrityksesi kehitykseen ja tarpeeseen."

Markus Becker,
Chief Executive Officer (CEO)

Quentic Markus Becker CEO
Quentic Markus Becker CEO

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi