Työ- ja ympäristönsuojelun vaatimukset nousevat: Lukematon määrä tietoa on noudettava, dokumentoitava, arvioitava ja toimitettava edelleen. Sitäkin ällistyttävämpää onkin, että monet yritykset toimivat tällä valtavalla alalla edelleenkin "jalkaisin".

Sillä aikaa, kun toimiala ja henkilöstö ovat yhä ammattimaistuneet, tarjolla oleva ohjelmistovarustus pysyy tuskin kyydissä. Hanki tältä sivustolta ensisilmäys etuihin ja Quenticin toimintoihin ja käytä maksuttomia tutustumistarjouksiamme HSE-ohjelmiston ostopäätöksen lujittamiseksi.

"Valitsemalla Quenticin panostatte vakiintuneeseen standardiohjelmistoon, joka mukautuu yksilöllisesti yrityksesi kehitykseen ja tarpeeseen."

Markus Becker,
Chief Executive Officer (CEO)

Quentic Markus Becker CEO
Quentic Markus Becker CEO

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X