Yksinkertaistettu CSRD kestävyysraportointi

Valmistaudu tuleviin eurooppalaisiin tietopyyntöihin automatisoimalla koko kestävän kehityksen ohjelmasi

Virtaviivaista tiedonkeruuta

Yhtenäistä tiedot kaikista toiminnoistasi, jotta voit käyttää vähemmän aikaa tietojen etsimiseen ja enemmän aikaa ohjelmasi kehittämiseen.

Seuraa jokaista vaikutusta

Luo ja hallinnoi mitä tahansa liiketoimintasi kannalta olennaisia ympäristöön, yhteiskuntaan tai hallintoon liittyviä mittareita CSRD-raportointia varten. 

Automatisoi raportointi

Kun käytössäsi on raportointityökalut, jotka täyttävät kaikki lainsäädännölliset vaatimukset, voit vähentää raportointitaakkaa kuukausista viikkoihin. 

Paranna tarkkuutta

Työnkulkumme seuraavat jokaista tietovaatimusta, aukkoa, toimenpidettä, laskelmaa ja muokkausta, jotta CSRD-tiedoistasi saadaan täysin läpinäkyvä ja tarkastettavissa oleva tietue. 

Turvallinen, skaalautuva ja täysin tuettu ohjelmisto

AMCS kestävän kehityksen alusta on kattavin ja turvallisin ohjelmisto yrityksille, jotka haluavat olla mukana vaikuttamassa ja jotka valmistautuvat noudattamaan CSRD-kestävyysraportointidirektiiviä.

 

  • Tietosi on täysin suojattuja: Suojattu ja täysin auditoitava SaaS-alusta, joka on ISO 27001- ja GDPR-sertifioitu.
    ​​​​​​​
  • Enemmän kuin hiili: Kattava, mutta modulaarinen alusta, joka kasvaa kestävän kehityksen ohjelmasi mukana. 

 

  • Paremmin yhdessä: Alustan mukana tulee AMCS-tiimimme täysi tuki demosta käyttöönottoon ja asiakaspalveluun.
     
  • Täysin integroitu: Alustamme hyödyntää uusinta teknologiaa API:ista IoT:hen, SSO:hon ja datajärviin, jotta voimme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

"Quenticin käyttöönotolla on meille suurta strategista ja operatiivista merkitystä. Järjestelmä helpottaa kaikkien työntekijöiden työtä. Lisäksi pystymme tuottamaan tärkeää lisäarvoa osoittamalla prosessiemme läpinäkyvyyden viranomaismääräysten mukaisesti."

X