Tukea CSRD-raportointiin

Optimoi tiedon laatua ja liiketoimintaprosesseja Quenticin avulla.

Kokonaisvaltainen katsaus

Arvioi yrityksesi sosiaaliset, ekologiset ja taloudelliset näkökulmat.

Lisää tehokkuutta

Optimoi yrityksesi liiketoimintaprosesseja sekä työn- ja tiedonkulkua yhdellä järjestelmällä.

Dokumenttien hallinnointi

Seuraa auditointeja ja dokumentteja, liitä sidosryhmät mukaan heidän tehtäviensä perusteella - organisoidusti ja avoimesti.

Pidä indikaattoreita silmällä

Ole aina ajan tasalla kulutuksesta ja kuluista.

Miten Quentic voi tukea CSRD-raportointiasi

  • Yksityiskohtaiset tuotetiedot: Saat kattavan yleiskuvan ominaisuuksista, toiminnoista ja ratkaisuista, joita Quentic tarjoaa liiketoimintaprosessiesi ja työnkulkujesi optimointiin.
     
  • Kestävyysraportoinnin haasteet: Opi, kuinka Quentic voi tukea kestävyysraporointiasi ja parantaa CSRD:n näkökulmasta oleellisen tiedon laatua.
  • Integraation valmiudet: Ymmärrä, miten Quentic voidaan integroida saumattomasti olemassa oleviin työnkulkuihin ja auttaa sinua yhdistämään sidosryhmät.
     
  • Kuuntele asiakkaita: Vastaanota palautetta tyytyväisiltä käyttäjiltä, jotka ovat saaneet positiivisia tuloksia ja parantaneet toimintaansa Quenticin ohjelmistoratkaisun  ansiosta.

"Quenticin käyttöönotolla on meille suurta strategista ja operatiivista merkitystä. Järjestelmä helpottaa kaikkien työntekijöiden työtä. Lisäksi pystymme tuottamaan tärkeää lisäarvoa osoittamalla prosessiemme läpinäkyvyyden viranomaismääräysten mukaisesti."

X