Oikea valinta auditointiprosessiasi varten

Quenticin ohjelmistomoduuli: Riskit ja auditoinnit

Yksinkertainen sertifiointi

Helpota sertifiointiesi valmistelua ja toteuttamista.

Normit aina nähtävissä

Quentic tukee ISO 14001, 50001 ja ISO 45001 -hyväksyttyjä hallintajärjestelmiäsi.

Intuitiivinen käyttö

Kaikille auditointiprosessiin osallistuville on tarjolla helppokäyttöisiä apuvälineitä.

Nopeammin tavoitteeseen

Quenticillä kaikki auditointitiedot on ryhmitelty keskitetysti ja käsitelty lyhyessä ajassa.

Quentic - Riskit ja auditoinnit

Quenticin Riskit ja auditoinnit -moduuli tukee sinua joustavasti, luotettavasti ja tehokkaasti yrityksesi prosessien jatkuvassa valvonnassa ja parantamisessa. Sekä hallinnosta vastuussa olevat että auditoijat hyötyvät lukuisista toiminnoista.

Quentic-moduuli "Riskit ja auditoinnit" ohjaa sinut kaikkien sisäisten ja ulkoisten auditointien vaiheiden läpi. Suunnittelusta alkaen suorituksen kautta aina epäyhdenmukaisuuksien tunnistamiseen ja korjaamiseen asti Quentic antaa sinulle aina käyttöön sopivan työvälineen. Näin säästät arvokasta aikaa ja saat kaikki osallistujat auditointiprosessiin mukaan.

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

Oerlikon Metco

Mitä etuja Quentic tarjoaa laatujohtajalle päivittäisessä käytössä? Gabriele Schwarz, Oerlikon Metco GmbH:n laatujohtaja kertoo videolla kokemuksistaan HSE-ohjelmistosta.

Katso video

Quentic Riskit ja auditoinnit

Joustavuutta, luotettavuutta ja tehokkuutta yrityksesi prosessien valvontaan. Videolta näet, kuinka Quentic tukee sinua kaikissa sisäisten ja ulkoisten auditointien vaiheissa.

Katso video

Pirelli Deutschland

Kuinka täyttää tiukat oikeudelliset vaatimukset ja auditoinnit autoteollisuuden toimittajana ja pysyä samalla kilpailukykyisenä? Lue, kuinka Pirelli on onnistunut tässä Quenticin avulla.

Lue menestystarina
Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X