Yksinkertainen sertifiointi

Helpota sertifiointiesi valmistelua ja toteuttamista.

Normit aina nähtävissä

Quentic tukee ISO 14001, 50001 ja ISO 45001 -hyväksyttyjä hallintajärjestelmiäsi.

Intuitiivinen käyttö

Kaikille auditointiprosessiin osallistuville on tarjolla helppokäyttöisiä apuvälineitä.

Nopeammin tavoitteeseen

Quenticillä kaikki auditointitiedot on ryhmitelty keskitetysti ja käsitelty lyhyessä ajassa.

Quentic Riskit ja auditoinnit

Quenticin Riskit ja auditoinnit -moduuli tukee sinua joustavasti, luotettavasti ja tehokkaasti yrityksesi prosessien jatkuvassa valvonnassa ja parantamisessa. Sekä hallinnosta vastuussa olevat että auditoijat hyötyvät lukuisista toiminnoista.

Quentic-moduuli "Riskit ja auditoinnit" ohjaa sinut kaikkien sisäisten ja ulkoisten auditointien vaiheiden läpi. Suunnittelusta alkaen suorituksen kautta aina epäyhdenmukaisuuksien tunnistamiseen ja korjaamiseen asti Quentic antaa sinulle aina käyttöön sopivan työvälineen. Näin säästät arvokasta aikaa ja saat kaikki osallistujat auditointiprosessiin mukaan.

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi