Yksi ohjelmisto – monia etuja

Quenticillä hyötyminen kaikilla tasoilla

Haluatko vihdoin saada käyttöösi keskitetyn ja aikaa säästävän ohjelmiston työ- ja ympäristönsuojelun sekä laatu- ja kestävyysasioiden hallintaan? Quentic tekee yrityksestäsi riskianalyysien, käyttöohjeiden, sertifiointien ja vastaavien toimien asiantuntijan. ​


Quentic on pilvipohjainen ohjelmisto, jonka avulla kaikkia HSEQ- ja ESG-asioita on helppo hallinnoida. Järjestelmä perustuu moduuleihin, joten se mukautuu saumattomasti kunkin yrityksen tarpeisiin. Se parantaa yrityksesi oikeusvarmuutta ja vähentää riskejä ja vaaroja kestävällä tavalla. Quentic yhdistää eri HSEQ- ja ESG-toimijat ja muodostaa selkeän HSEQ-hallinnan. Hyödynnä selkeät tiedotus- ja viestintäkanavat ja paranna näin tietoisuutta ja osallistumista työturvallisuus-, laatu-, ja ympäristönsuojeluasioissa sekä kestävän kehityksen saralla.

Quentic parantaa oikeusvarmuutta ja avoimuutta järjestelmällisen säädösrekisterin, päivityspalveluiden sekä tarvittavien tietojen tarkastus-, jako- ja toteutustoimintojen avulla. Näin velvollisuudet täyttyvät ja vastuuriskit pienenevät.

Quentic on ohjelmistojärjestelmä, joka yhdistää kaikki tärkeät aiheet selkeästi. Kaikki tiedot ovat käytettävissä keskitetysti, yhtenäisesti ja ajantasaisesti. Voit tarkastella juuri niitä tietoja, joita kulloinkin tarvitset.

Quentic varmistaa, että olennaiseen jää enemmän aikaa. Järjestelmä toimii harkiten, tehostaa työvaiheita ja parantaa yhteistyötä. Quentic voi myös helpottaa työtäsi valmiiden ammattisisältöjen avulla.

Quentic on SaaS-ratkaisu, jota on helppo ja nopea käyttää mistä tahansa. Tietojen standardoitu syöttäminen onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Tiedot tallennetaan ja analysoidaan keskitetysti, jotta tiedot voidaan yhdistää oikea-aikaisesti.​

Quenticin keskeisenä tavoitteena on HSEQ:n ja ESG:n digitalisointi. Tiimissämme on IT:n, ympäristöasioiden, työturvallisuuden ja kestävän kehityksen asiantuntijoita, joten ratkaisumme perustuvat varmasti tietoon. Tee yrityksestäsi ja työstäsi ketterää ja varaudu tulevaisuuteen: Quenticin avulla olet aina etulinjassa.​

Quenticin edut pähkinänkuoressa

Quenticin tyytyväiset asiakkaat

Kaikilla toimialoilla!

  • T-Systems International GmbH
  • Unilever Deutschland Holding GmbH
  • Kemijoki
  • Fingrid
  • INEOS Köln GmbH
  • OLYMPUS EUROPA SE & Co. KG
  • Voith GmbH & Co. KGaA
  • BayWa AG

Oli kyseessä keskikokoinen tai suuri yritys, Quenticin ohjelmistoratkaisut istuvat jokaisen organisaation tarpeisiin. Yli 900 organisaatiota eri toimialoilta ovat luottaneet globaalisti toimivaan ratkaisuumme jo vuosia.

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu, kuinka Quentic helpottaa HSEQ- ja ESG-hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua asiantuntevasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun, laadun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisointi ja arviointi - Quenticin avulla säästät aikaa ja jäsentelet prosessisi läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X