Yksi ohjelmisto – monia etuja

Quenticillä hyötyminen kaikilla tasoilla

Haluatko vihdoin saada käyttöösi keskitetyn ja aikaa säästävän ohjelmiston työ- ja ympäristönsuojelun sekä energia- ja kestävyysasioiden hallintaan? Quentic tekee yrityksestäsi riskianalyysien, käyttöohjeiden, sertifiointien ja vastaavien toimien asiantuntijan. ​


Quentic on verkkopohjainen ohjelmisto, jonka avulla kaikkia HSE- ja yhteiskuntavastuuasioita on helppo hallinnoida. Järjestelmä perustuu moduuleihin, joten se mukautuu saumattomasti kunkin yrityksen tarpeisiin. Se parantaa yrityksesi oikeusvarmuutta ja vähentää riskejä ja vaaroja kestävällä tavalla. Quentic yhdistää eri HSE- ja yhteiskuntavastuutoimijat ja muodostaa selkeän HSE-hallinnan. Hyödynnä selkeät tiedotus- ja viestintäkanavat ja paranna näin tietoisuutta ja osallistumista työ- ja ympäristönsuojeluasioissa.

Quentic parantaa oikeusvarmuutta ja avoimuutta järjestelmällisen säädösrekisterin, päivityspalveluiden sekä tarvittavien tietojen tarkastus-, jako- ja toteutustoimintojen avulla. Näin velvollisuudet täyttyvät ja vastuuriskit pienenevät.

Quentic on ohjelmistojärjestelmä, joka yhdistää kaikki tärkeät aiheet selkeästi. Kaikki tiedot ovat käytettävissä keskitetysti, yhtenäisesti ja ajantasaisesti. Voit tarkastella juuri niitä tietoja, joita kulloinkin tarvitset.

Quentic varmistaa, että olennaiseen jää enemmän aikaa. Järjestelmä toimii harkiten, tehostaa työvaiheita ja parantaa yhteistyötä. Quentic voi myös helpottaa työtäsi valmiiden ammattisisältöjen avulla.

Quentic on SaaS-ratkaisu, jota on helppo ja nopea käyttää mistä tahansa. Tietojen standardoitu syöttäminen onnistuu paikasta ja ajasta riippumatta. Tiedot tallennetaan ja analysoidaan keskitetysti, jotta tiedot voidaan yhdistää oikea-aikaisesti.​

Quentic digitalisoi HSE- ja yhteiskuntavastuuasiat. Tiimissämme on IT:n, ympäristöasioiden, työturvallisuuden ja kestävän kehityksen asiantuntijoita, joten ratkaisumme perustuvat varmasti tietoon. Tee yrityksestäsi ja työstäsi ketterää ja varaudu tulevaisuuteen: Quenticin avulla olet aina etulinjassa.​

Quenticin edut pähkinänkuoressa

Quenticin tyytyväiset asiakkaat

Kaikilla toimialoilla!

  • Gasum
  • Vaillant GmbH
  • BayWa AG
  • Pfizer Manufacturing Deutschland GmbH
  • Unilever Deutschland Holding GmbH
  • DANONE GmbH
  • AREVA GmbH
  • Bosch Rexroth AG

Oli kyseessä keskikokoinen tai suuri yritys, Quenticin ohjelmistoratkaisut istuvat jokaisen organisaation tarpeisiin. Yli 900 organisaatiota eri toimialoilta ovat luottaneet globaalisti toimivaan ratkaisuumme jo vuosia.

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ:n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X