HSEQ- ja ESG-tunnuslukujen raportointi

Quenticillä luot vaivattomasti raportteja yrityksen johdolle

Tunnusluvut nähtävillä

Tunnuslukueditori mahdollistaa tämän: tunnuslukujen etsinnän ja yksilöllisen täydentämisen.

Raportit napsauttamalla

Valitse aikaväli: analyysit ja diagrammit on laadittu nopeasti.

Elä ryhmätyötä tehden

Automatisoidut sähköposti-ilmoitukset informaation vaihtoa ja kitkatonta työketjujen sujumista varten.

Hallitse asiakirjoja

Hallitse versiointia, arkistointia, yhdistelyjä ja hyväksymisiä – jäsennellysti ja läpinäkyvästi.

Yrityksen liikkeenjohto voi joskus tarvita tietoja kaikkien toimipaikkojen nykyisistä kulutustiedoista lyhyellä varoitusajalla. Lisäksi nykyään tarvitaan yhä useammin informatiivisia lukuja, joiden avulla kestävyyssuorituskykyä voidaan vertailla.

Quenticillä reagoit nopeasti ja joustavasti. Valitse haluamasi aikaväli, jolta haluat vertailla resurssien kulutustasoja, ja saat havainnollistavat kuvaajat. Voit myös näyttää kaikki asiaankuuluvat kestävyysindikaattorin arvot yhdessä kompaktissa yleiskatsauksessa.

 

Yhdistä tunnusluvut kätevästi Tunnuslukueditorilla. Arvioinnin saat napin painalluksella, ja voit heti lähettää sen sähköpostilla. Valmis!

Quentic ei tarjoa ainoastaan nopeaa pääsyä ympäristöasioiden hallinnan kannalta tärkeisiin tunnuslukuihin. Sen avulla on myös erittäin helppo tarkastella vahinkotapahtumien ajankohtaisia tilastoja tai saada yleiskatsaus vaaratilanteisiin, onnettomuuksiin ja menetettyihin päiviin. Quenticin käyttömahdollisuuksille ei myöskään ole rajoja - pyydettäessä pystytämme myös mielellämme täysin räätälöidyn Analytics-kojelaudan yksilöllisiä tunnuslukujasi varten.

"Quenticin ansiosta kansainvälisesti toimivan yrityksemme on mahdollista standardisoida kaikki ympäristön kannalta oleelliset prosessit ja maksimoida läpinäkyvyys. Tämä ei kannata ainoastaan ekologisesti, vaan myös taloudellisesti."

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X