Vahvaa turvallisuutta

Laadi turvallisuus- vaatimukset vaarallisen työn tekijöille.

Sujuvat työnkulut

Optimoi kaikkien asian osaisten yhteistyö ja vältä viivästykset.

Digitaalisuudella tehoa

Paperit ovat menneisyyttä. Säästä aikaa ja hallitse suuria tietomääriä.

Todistettavat tulokset

Työluvat ja muutosprosessit on dokumentoitu kokonaan ja selkeästi.

Quenticin Työnvalvonta

Quenticin Työnvalvonta-moduuli auttaa saavuttamaan  organisoidut ja varmistetut yritysprosessit. Tuo HSE- ja turvallisuusasiantuntijat, ammattityöntekijät ja ulkopuoliset yritykset samalle viivalle prosessien suunnittelussa ja tarvittavissa turvatoimenpiteissä.

Quenticin Työnvalvonta-moduulissa yhdistyvät HSE-hallinta ja operatiiviset toiminnot. Kuvaa tulevat työt ja niihin liittyvät riskit. Määritä asianmukainen menettely ja tarvittavat turvatoimet. Myönnä työluvat tehokkaasti ja turvallisesti. Jos olemassa olevia prosesseja tarvitsee kehittää, yksilöi muutoksen edellyttämät vaatimukset ja laadi yksittäiset toteutusvaiheet.

Quentic kahdessa minuutissa

Täsmällinen ratkaisu yrityksellesi

Quentic on ratkaisusi työ- ja ympäristönsuojeluun sekä kestävän kehityksen hallintaan. Ammatillisesti perusteellisesti toteutettu verkkopohjainen järjestelmä tuntee ja yhdistää kaikki tarvitsemasi toiminnot.

Ohjelmisto tukee teitä kaikissa terveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja kestävän kehityksen alueiden prosesseissa. Dokumentointi, organisointi, arviointi – Quenticin avulla nämä tehtävät sujuvat jouhevasti.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi