Tehokkaasti organisoitua prosessinhallintaa

Quenticin ohjelmistomoduuli: Työnvalvonta

Vahvaa turvallisuutta

Laadi turvallisuus- vaatimukset vaarallisen työn tekijöille.

Sujuvat työnkulut

Optimoi kaikkien asian osaisten yhteistyö ja vältä viivästykset.

Digitaalisuudella tehoa

Paperit ovat menneisyyttä. Säästä aikaa ja hallitse suuria tietomääriä.

Todistettavat tulokset

Työluvat ja muutosprosessit on dokumentoitu kokonaan ja selkeästi.

Quentic - Työnvalvonta

Quenticin Työnvalvonta -moduuli auttaa saavuttamaan organisoidut ja varmistetut yritysprosessit. Varmista, että kaikki HSEQ-ammattilaiset, turvallisuusasiantuntijat, etulinjan työntekijät ja ulkopuoliset urakoitsijat ovat samalla sivulla työn suunnittelussa ja tarvittavien varotoimien toteuttamisessa.

Quenticin Työnvalvonta -moduulissa yhdistyvät HSEQ-hallinta ja operatiiviset toiminnot. Kuvaa tulevat työt ja niihin liittyvät riskit. Määritä asianmukainen menettely ja tarvittavat turvatoimet. Myönnä työluvat tehokkaasti ja turvallisesti. Jos olemassa olevia prosesseja tarvitsee kehittää, yksilöi muutoksen edellyttämät vaatimukset ja laadi yksittäiset toteutusvaiheet.

Tärkeimmät toiminnot

Quenticin ohjelmistomoduuli Työnvalvonta

Työluvat

Esimerkiksi vaarallisten aineiden, putoamisvaaran tai vaarallisen jännitteen perusteella vaarallisiksi töiksi luokiteltavia töitä varten täytyy laatia työlupia. Quentic auttaa käsittelemään ja seuraamaan tehokkaasti suuriakin määriä tarvittavia työlupia. Yhdistä HSEQ-hallintasi ja liiketoimintasi yhteen turvalliseen paikkaan!

Hae lisätietoja

Muutoksenhallinta

Yritysten, joissa pyritään pitkäaikaiseen tulokseen, on myös itse asetuttava säännöllisesti tarkastuksen kohteeksi ja tuettava omaa kehitystään. Organisaation muutos – sekä suuressa että pienessä mittakaavassa – tulee kuitenkin hoitaa hyvin. Quentic tukee sinua järjestelmällisesti muutosvaatimusten arvioinnissa ja ajallaan tapahtuvan toimeenpanon hoitamisessa.

Hae lisätietoja

"Quenticin käyttöönotolla on meille suurta strategista ja operatiivista merkitystä. Järjestelmä helpottaa kaikkien työntekijöiden työtä. Lisäksi pystymme tuottamaan tärkeää lisäarvoa osoittamalla prosessiemme läpinäkyvyyden viranomaismääräysten mukaisesti."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X