• Kouluta ulkopuolisia yrityksiä ja vierailijoita

    Joko sisäisessä vierailijapäätteessä tai verkossa – kätevästi Quenticillä

Kouluta ulkopuolisia yrityksiä ja vierailijoita

Työsuojelulaissa määrätään suojautumaan onnettomuuksilta ja ammattisairauksilta sekä välttämään työhön liittyviä vaaroja. Työterveyden ja -turvallisuuden takaaminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä vain työntekijöille, vaan se koskee myös muiden yritysten edustajia ja vierailijoita yrityksen tiloissa.

Quentic tarjoaa kaikki tekniset edellytykset kouluttaa muita yrityksiä ja vierailijoita kätevästi terveys- ja turvallisuusasioissa. HSE-ohjelmistolla koulutus on entistä kätevämpää niin yrityksen sisäisellä päätteellä paikan päällä tai etukäteen verkossa.

Koulutukset päätteen kautta

Sulje Avaa

Päätteillä voit ilmoittaa vierailijoita ja muita yrityksiä vastaavalla tunnuksella. Tarvittava koulutus ilmestyy automaattisesti näyttöön ja se voidaan käynnistää. Mikäli tarpeen, vierailija tai muu yritys saa sertifikaatin koulutuksen suorittamisesta.

Koulutusten suorittaminen etukäteen verkossa

Sulje Avaa

Quentic tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden suorittaa koulutuksia jo ennen vierailuaan tai verkossa. Näin helppoa se on: asetat tarvittavat vierailijoiden tiedot Quenticiin ja lähetät suoraan järjestelmästä kutsun, jossa on linkki koulutukseen. Vierailija saa rajoitetun käyttöoikeuden, joka sallii vain verkkokoulutuksetten suorittamisen. Hyötysi: Molemmat osapuolet on suojattu ja he säästävät aikaa ja voivat keskittyä olennaiseen heti vierailun alusta alkaen.

Monikielisyys

Sulje Avaa

Quentic tarjoaa pääteliittymän muiden yritysten ja vierailijoiden hallintaan yli 15 kielellä.

"Quentic: Vähemmän stressiä. Enemmän laatua."

Albrecht Bühl, ympäristönsuojelujohtaja, Siemens Real Estate