Oikeusvarmuus

Pienennä vastuun riskiäsi! Suojaa ja terveyttä myös vierailijoillesi ja ulkopuolisille yrityksille.

Etukäteen: verkossa

Enemmän joustavuuden puolesta – toteuta koulutukset matkalla tai etänä verkossa.

Paikan päällä: pääte

Kirjaudu yksinkertaisesti vain sisään ja aloita. Vierailijan käyttäjätunnus tarjoaa tämän mahdollisuuden.

Dokumentointi

Quentic tiedostaa saavutetut pätevyydet automaattisesti. Todistus on taattu.

Kouluta ulkopuolisia yrityksiä ja vierailijoita

Työsuojelulaissa määrätään suojautumaan onnettomuuksilta ja ammattisairauksilta sekä välttämään työhön liittyviä vaaroja. Työterveyden ja -turvallisuuden takaaminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä vain työntekijöille, vaan se koskee myös muiden yritysten edustajia ja vierailijoita yrityksen tiloissa.

Quentic tarjoaa kaikki tekniset edellytykset kouluttaa muita yrityksiä ja vierailijoita kätevästi terveys- ja turvallisuusasioissa. HSE-ohjelmistolla koulutus on entistä kätevämpää niin yrityksen sisäisellä päätteellä paikan päällä tai etukäteen verkossa.

Päätteillä voit ilmoittaa vierailijoita ja muita yrityksiä vastaavalla tunnuksella. Tarvittava koulutus ilmestyy automaattisesti näyttöön ja se voidaan käynnistää. Mikäli tarpeen, vierailija tai muu yritys saa sertifikaatin koulutuksen suorittamisesta.

Quentic tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden suorittaa koulutuksia jo ennen vierailuaan tai verkossa. Näin helppoa se on: asetat tarvittavat vierailijoiden tiedot Quenticiin ja lähetät suoraan järjestelmästä kutsun, jossa on linkki koulutukseen. Vierailija saa rajoitetun käyttöoikeuden, joka sallii vain verkkokoulutuksetten suorittamisen. Hyötysi: Molemmat osapuolet on suojattu ja he säästävät aikaa ja voivat keskittyä olennaiseen heti vierailun alusta alkaen.

Quentic tarjoaa pääteliittymän muiden yritysten ja vierailijoiden hallintaan yli 15 kielellä.

"Quentic: Vähemmän stressiä. Enemmän laatua."