Kouluta ulkopuolisia yrityksiä ja vierailijoita

Joko sisäisessä vierailijapäätteessä tai verkossa – kätevästi Quenticillä

Oikeusvarmuus

Pienennä vastuun riskiäsi! Suojaa ja terveyttä myös vierailijoillesi ja ulkopuolisille yrityksille.

Etukäteen: verkossa

Enemmän joustavuuden puolesta – toteuta koulutukset matkalla tai etänä verkossa.

Paikan päällä: pääte

Kirjaudu yksinkertaisesti vain sisään ja aloita. Vierailijan käyttäjätunnus tarjoaa tämän mahdollisuuden.

Dokumentointi

Quentic tiedostaa saavutetut pätevyydet automaattisesti. Todistus on taattu.

Kouluta ulkopuolisia yrityksiä ja vierailijoita

Työsuojelulaissa säädetään, mitä on tehtävä tapaturmien, työhön liittyvien sairauksien ja riskien ehkäisemiseksi. Työterveys ja -turvallisyys on varmistettava työntekijöiden lisäksi myös kaikkien ulkopuolisten urakoitsijoiden ja vierailijoiden osalta.  

Quentic tarjoaa kaikki tekniset edellytykset kouluttaa muita yrityksiä ja vierailijoita kätevästi terveys- ja turvallisuusasioissa. Intuitiivinen HSEQ- ja ESG-ohjelmisto tekee koulutuksesta ja opastuksesta entistäkin kätevämpää, olipa se sitten yrityksen sisäisellä päätteellä paikan päällä tai etukäteen verkossa. 

Päätteillä voit ilmoittaa vierailijoita ja muita yrityksiä vastaavalla tunnuksella. Tarvittava koulutus ilmestyy automaattisesti näyttöön ja se voidaan käynnistää. Mikäli tarpeen, vierailija tai muu yritys saa sertifikaatin koulutuksen suorittamisesta.

Quentic tarjoaa vierailijoille mahdollisuuden suorittaa koulutuksia jo ennen vierailuaan tai verkossa. Näin helppoa se on: asetat tarvittavat vierailijoiden tiedot Quenticiin ja lähetät suoraan järjestelmästä kutsun, jossa on linkki koulutukseen. Vierailija saa rajoitetun käyttöoikeuden, joka sallii vain verkkokoulutuksetten suorittamisen. Hyötysi: Molemmat osapuolet on suojattu ja he säästävät aikaa ja voivat keskittyä olennaiseen heti vierailun alusta alkaen.

Quentic tarjoaa pääteliittymän muiden yritysten ja vierailijoiden hallintaan yli 15 kielellä.

"Quenticistä saimme keskitetyn ja vakaan työkalun, jossa kaikki tiedot ovat selvästi ja yksinkertaisesti jäsenneltyinä ja jossa kaikkien dokumenttien hallinta tapahtuu systemaattisesti."

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X