Auditoinnit, Ympäristö ja kestävä kehitys

Energiatehokas ISO 50001:n mukaisesti

WITTE Automotive

3 minuuttia

Tehokas energiahallinto ja alhaisemmat energiakustannukset ovat usein ISO 50001 -sertifioinnin edellytyksiä. Sopivalla työvälineellä näihin tavoitteisiin päästään nopeasti. Vuoden 2014 alusta lähtien autoteollisuuden toimittaja WITTE Automotive Velbert on käyttänyt verkko-ohjelmistoa työturvallisuuden, ympäristöhallinnon ja kestävän kehityksen hyväksi ja on näin ollen pannut pystyyn lyhyellä ajanjaksolla täydellisen energianhallintajärjestelmän.

Tietoja WITTE Automotivesta

Yli 3 000 työntekijänsä voimin WITTE Automotive kehittää kaikenlaisia sulkemis-, lukitus-, ja turvallisuusjärjestelmiä monille autokonserneille. Perustamisestaan Velbertissä, Nordrhein-Westfalenissa, vuonna 1899 perheyritys panostaa korkeaan laatuun koko tuotantoketjussa. Nyt yrityksen laadunhallintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 ja ISO/TS 16949 mukaan.

Ympäristönsuojelu on tärkeä asia

Ympäristönsuojelu on ankkuroitu kiinteästi autontoimittajan yrityspolitiikkaan. Aivan kestävän kehityksen ajatuksen mukaan vastuullinen maaperän, ilmaston, vesistön ja raaka-aineiden käyttö ovat erottamattomassa yhteydessä yrityksellisiin ja yhteiskunnallisiin pätevyyksiin. Sertifiointi kansainvälisen normin ISO 14001 mukaan vahvistaa, että maailmanlaajuisesti tunnustetut vaatimukset liiketoiminnan ympäristönhallintajärjestelmälle on täytetty joka suhteessa.

"Nopealla tunnuslukujen visualisoinnilla säästämme hyvin paljon aikaa. Lisäksi Quentic helpottaa meitä ratkaisun löytämisessä – erityisesti energiansäästötoimenpiteitä varten."

Thomas Wenning, energianhallintavaltuutettu ja ympäristökoordinaattori, palo- ja työsuojelu, WITTE Automotive

Sertifiointi täyttä häkää

Ammattimaisen verkko-ohjelmiston avulla yritys on rakentanut energianhallintojärjestelmänsä nopeasti ja hankkinut sille sertifioinnin kansainvälisen standardin ISO 50001 mukaan. Nyt työntekijät työskentelevät Quenticillä päivittäin kaikilla WITTE-konsernin saksalaisilla toimipaikoilla. Energiankulutusta tarkastellaan jatkuvasti ja energiatehokkuustoimenpiteet tarkastetaan säännöllisissä auditoinneissa. Energianhallinnan optimoidut prosessit vähentävät kustannuksia ja edesauttavat ympäristönsuojelua. WITTE Automotive on saavuttanut tavoitteensa Quenticin avulla ja lisäksi saanut samalla uudelleensertifioinnin ISO 14001 mukaan.

Vuodesta 2014 lähtien WITTE Automotivella on ollut käytössä seuraavat Quentic-moduulit:

  • Perusjärjestelmä

  • Työturvallisuus

  • Riskit ja auditoinnit

  • Vaaralliset aineet

  • Vaatimustenhallinta

  • Ympäristöjohtaminen

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X