Erinomainen HSEQ-kulttuuri varmalla pohjalla

Quenticin ohjelmistomoduuli: Havainnot ja poikkeamat

Toiminta etusijalla

HSEQ-tietojen ennakoiva selvittäminen ja arviointi ehkäisee virheellisen kehityksen.

Motivoitunut yritys

Raportoinnin ja analysoinnin helppokäyttöisyys lisää kaikkien osallistumista.

Parhaat käytännöt

Useita käyttökohteita turvallisuuden, ympäristön, vaatimustenmukaisuuden ja laadun parista.

Alusta ja sovellus

Täysin integroitu käytettäväksi tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Quentic - Havainnot ja poikkeamat

Tehokas HSEQ- ja turvallisuuskulttuuri ei muodostu pelkästään vahinkoihin tai tapaturmiin reagoinnista ja niiden syiden korjaamisesta. Monimutkaiset prosessit vaativat paljon enemmän, kuten riskien ja mahdollisuuksien laajamittaista kartoittamista, johtopäätösten tekemistä päivittäisistä prosesseista ja negatiivisten tapahtumien ennaltaehkäisyä.

Quenticin Havainnot ja poikkeamat -moduuli opastaa juuri tällä positiivisen kulttuurinmuutoksen tiellä. Luo enemmän kuin toimiva poikkeamien hallinta: hoida sekä positiiviset että negatiiviset HSEQ-tapahtumat määrätietoisesti. Kannusta henkilöstöä aktiiviseen raportointiin, analysoi kaikki ilmoitukset perusteellisesti ja luo merkittävä yhtenäinen tietokanta yrityksen kaikilta osa-alueilta.

Tärkeimmät toiminnot

Quenticin ohjelmistomoduuli Havainnot ja poikkeamat

Helppoa raportointia

Vastaanota HSEQ-tiedot suoraan työntekijöiltä: Quentic mahdollistaa kätevän raportoinnin mobiilisti suoraan kentältä. Se antaa mahdollisuuden nimettömien ilmiantojen tekemiseen ja ottamaan joustavasti mukaan myös ulkopuolisten yritysten työntekijät. Hyödynnä kattavaa ennalta määriteltyä käyttötapausten joukkoa, esimerkiksi omaisuus- ja ympäristövahinkoja, vaatimustenmukaisuutta tai laatua koskevien kysymysten osalta, ja tee lisäluokituksia omien standardiesi mukaan.

Nopea tarkastelu ja tarkka tutkinta

Mukautettavien ilmoitussääntöjen ansiosta vastuuhenkilöt saavat välittömästi tiedon saapuneista viesteistä. Ensimmäistä tarkastelua varten yksityiskohdat ja seuraukset luetellaan selkeästi, jotta prioriteetit voidaan määrittää nopeasti. Perusteellisessa tutkimuksessa tunnistat syyt ja arvioit riskit yksilöllisesti valittujen tekijöiden mukaan. Aloita lopuksi korjaavat ja ennaltaehkäisevät toimenpiteet epäkohtien poistamiseksi pysyvästi.

Arvioinnit, raportit ja seuranta

Quenticin avulla varmistat, että havainnot ja poikkeamat kartoitetaan ja tarkistetaan kokonaisuudessaan. Dokumentointi on auditoitavissa, ja se voidaan muuntaa raporteiksi helposti yhdellä hiiren painalluksella. Vuorovaikutteiset analytiikan kojelaudat ovat käytettävissä arvioita varten, ja niistä saat ajankohtaiset tulokset, keskeiset tunnusluvut ja suuntaukset. Tämä luo optimaalisen kokonaiskuvan myös ylemmälle johtotasolle.

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä yksittäisen prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu, kuinka Quentic helpottaa HSEQ- ja ESG-hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua asiantuntevasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun, laadun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisointi ja arviointi - Quenticin avulla säästät aikaa ja jäsentelet prosessisi läpinäkyvästi ja ymmärrettävästi.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X