Yksinkertainen käyttö

Talleta kaikki oleelliset sisällöt miellyttävällä käyttöliittymällä.

Varoitus- ja ohjemerkit

Käsky, kielto, varoitus? Turvaudu standardoitujen varoitus- ja ohjemerkkien käyttöön.

Sähköisessä muodossa vai tulostettuna

Vain muutamalla hiiren napsautuksella dokumentti on valmiina tulostettavaksi tai lähetettäväksi sähköpostilla.

Nykyinen asiakirja

Vastuut, määräajat ja tarkastaminen – Quenticin avulla dokumentit ovat aina ajan tasalla.

Käyttöohjeet

Quenticillä voit luoda käyttöohjeita ja standardoituja menetelmiä ja täyttää oikeudelliset velvoitteesi käden käänteessä. Van muutamalla napsautuksella luot tarvittavat ohjeet ja symbolit - asiakirjasi on valmis!

  • Soveltamisala
  • Vaarat ihmiselle ja ympäristölle
  • Suojelutoimenpiteet ja toimintaohjeet
  • Toiminta vikatilanteessa
  • Toiminta onnettomuuksissa, ensiapu
  • Kunnossapito, huolto ja hävittäminen

Täytä nyt velvollisuutesi entistä helpommin, ohjeista työntekijöitä vaaroista ja suojelutoimenpiteistä.

Mistä tehtävästä tai vaarallisesta aineesta on kyse? Mitä työvälineitä käytetään? Mitä vaaroja, suojelutoimenpiteitä tai ohjeita tulee huomioida ensiavussa, kunnossapidossa ja hävittämisessä? Quenticin käyttäjäystävällisessä käyttöliittymästä voit helposti löytää kaiken tarpeellisen tiedon. 

Ota lisäksi selvää tavallisimmista varoitus-, käsky- ja kieltomerkeistä sekä paloturvallisuus- ja pelastusmerkeistä ja linkitä ne vaaran arvioinnit pakollisiin pätevyyskoulutuksiin.

Lopuksi tietopaketti tulostetaan kollegoille nähtäväksi tai ladataan verkkoon. Standardoidun menetelmän ansiosta tietosi on strukturoitu yhtenäisiksi, mikä säästää kallista aikaa.

Määräaikojen, vastuiden ja käyttöalueiden tiedot voit määrittää keskitetysti dokumenttien hallinnassa. Näin määritetään tarkkaan, kuka, mitä, milloin ja miten on luotu ja tarkastettu.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

"Saimme yhdistettyä ulkoiset asiantuntijat Quenticiin suoraan ja helposti. Jaetun pääsyoikeuden avulla he pystyvät syöttämään tarkastuksesta juurensa juontaneet riskianalyysit suoraan järjestelmäämme. Siten kaikki osapuolet vetävät yhtä köyttä."