Se on hyväksi yrityksesi jatkuvalle kehitysprosessille

Pääset yritysprosessiesi korjauksiin ja parannuksiin tarkoituksenmukaisesti.

Yksi järjestelmä kaikille

Optimoi yhteistyö ja tuo yhteen ammattilaiset, johto ja neuvonantajat.

Vahvat standardit

Quentic tukee ISO 14001, 50001 ja ISO 45001 -hyväksyttyjä hallintajärjestelmiäsi.

Dokumentit käden ulottuvilla

Unohda tietoviidakko ja tietojen hautausmaat! Hallinnoi asiakirjoja keskitetysti ja läpinäkyvästi.

Quentic-perusjärjestelmä

Quentic-perusjärjestelmä toimii perustana työturvallisuus- ja ympäristyönsuojelu- sekä kaikille muille Quentic-moduuleille. Integroidun toimenpiteiden ja dokumenttien hallinnan avulla yhdistät kaiken tärkeän informaation.

Quentic-perusjärjestelmässä kuvaat yritysrakenteesi, toimenpiteet ja asiakirjat keskitetysti. Kaikki muut Quentic-moduulit linkittyvät siihen automaattisesti, jotta voit turvata liiketoiminnan tiedot johdonmukaisesti koko yrityksen laajuisesti. Järjestelmän hallinnan kautta saat mukaan yrityksen työntekijät ja kumppanien vastuuhenkilöt yhteiseen alustaan.

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi