Suunnittele liiketoimintaprosessit tehokkaasti

Quentic-perusjärjestelmällä

Se on hyväksi yrityksesi jatkuvalle kehitysprosessille

Pääset yritysprosessiesi korjauksiin ja parannuksiin tarkoituksenmukaisesti.

Yksi järjestelmä kaikille

Optimoi yhteistyö ja tuo yhteen ammattilaiset, johto ja neuvonantajat.

Vahvat standardit

Quentic tukee ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 ja ISO 50001 -hyväksyttyjä hallintajärjestelmiäsi.

Dokumentit käden ulottuvilla

Unohda tietoviidakko ja tietojen hautausmaat! Hallinnoi asiakirjoja keskitetysti ja läpinäkyvästi.

Quentic-perusjärjestelmä

Quentic-perusjärjestelmä toimii perustana työturvallisuuden ja ympäristönsuojelun kehitysprosesseille sekä kaikille muille Quentic-moduuleille. Integroidun toimenpiteiden ja dokumenttien hallinnan avulla yhdistät kaiken tärkeän informaation.

Quentic-perusjärjestelmässä kuvaat yritysrakenteesi, toimenpiteet ja asiakirjat keskitetysti. Kaikki muut Quentic-moduulit linkittyvät siihen automaattisesti, jotta voit turvata liiketoiminnan tiedot johdonmukaisesti koko yrityksen laajuisesti. Järjestelmän hallinnan kautta saat mukaan yrityksen työntekijät ja kumppanien vastuuhenkilöt yhteiseen alustaan.

Katsaus tärkeimpiin toimintoihin

Quentic-perusjärjestelmän ominaisuuksia

Yritysrakenteiden kuvaaminen

Quentic-perusjärjestelmässä osoitat keskitetysti tärkeimmät yrityksesi rakenteet kaikkien muiden Quentic-moduulien liittämiseksi siihen. Täten kohdistat yhteisiä tietoja, vältät turhaa tai toistuvaa sisältöä ja voit tarkastella yrityksen kutakin osaa eri perspektiiveistä. Samalla saat helposti luettavan luettelon kaikista sijaintipaikoistasi, työkaluista ja järjestörakenteista.

Hae lisätietoja

Dokumenttien hallinta

Mitä enemmän HSEQ-asiakirjoja yrityksesi luo ja pitää ajan tasalla - ja mitä enemmän työntekijät osallistuvat prosessiin - sitä tärkeämpää on selkeä ja tehokas asiakirjahallintajärjestelmä. Quenticillä tämä onnistuu integroidulla asiakirjojen hallinnoinnilla. Asiakirjojen säilytys ja asiakirjojen ohjaaminen sujuvat tältä osin parhaiten standardoituna.

Hae lisätietoja

Toimenpiteiden hallinta

Quenticin toimenpiteiden hallinta antaa sinulle tarvittavan joustavuuden kaikentyyppisten korjausten ja ennalta estävien toimenpiteiden kuvaamisessa ja tehokkaassa organisoinnissa. Perusteellisen suunnittelun, yksittäisten muuntamisvaiheiden käytännöllisen jaottelun ja avoimen tulosdokumentoinnin ansiosta sinun on mahdollistaa edistää kestävästi jatkuvaa kehittämistä (CI).

Hae lisätietoja

Muistutusten ja laajentamisen hallinta

Quentic auttaa sinua pysymään tehtävien ja määräaikojen tasalla ja varmistamaan, että mikään ei jää huomaamatta. Miten? Muistutusten ja eskalaation hallinnassa on kyse siitä, että tiimin jäsenille ilmoitetaan automaattisesti, kun määräajat lähestyvät.
 

Hae lisätietoja

Juurisyyanalyysistä prosessin parantamiseen

Yrityksen prosessien poikkeamiin, laatupoikkeamiin tai vahinkotapahtumiin puuttuminen edellyttää nopeaa reagointia. Tärkeää on kuitenkin paitsi oireiden poistaminen myös syvällisempien syiden tunnistaminen ja varsinaisiin ongelmien syihin puuttuminen, kuten esim. myös ISO 14001:2015 edellyttää. Syyanalyysin mukaan Quentic auttaa sinua löytämään pitkäaikaiset ratkaisut, jotka välttävät virheiden toistumista

Hae lisätietoja

Käyttäjähallinta ja järjestelmän asetukset

Osa Quentic-perusjärjestelmää on ohjelmiston hallinnollinen ala. Se palvelee käyttäjien oikeuksien hallinnointia, perusluonteisten järjestelmäasetusten toteuttamista ja tärkeiden esitysten saattamista käyttöön. Kaikkien vaihtoehtojen selkeä jäsentely helpottaa selausta ja haluttujen parametrien asettamista ilman erityisiä IT-taitoja. Näin voit koordinoida yksittäisten sidosryhmien käyttöoikeuksia niiden HSEQ- ja ESG-tehtävien perusteella. 

Hae lisätietoja

"Jos tuntee yhden, tuntee kaikki: Quentic on intuitiivisesti ohjattavissa ja yksinkertainen käyttää. Jos tuntee yhden moduulin rakenteen, löytää heti perille myös kaikissa muissa moduuleissa."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X