Enemmän joustavuutta opetukseen ja koulutukseen

Quenticin ohjelmistomoduuli: Verkkokoulutukset

Ajantasaisesti ja mukavasti

Aseta oppisisällöt valmiiksi verkkoon ladattaviksi suoraan PC:llä tai tabletilla.

Joustava suoritus

Näin se sopii kaikille, sillä koulutusaikoja voidaan muuttaa jokaiselle osallistujalle erikseen.

Enemmän oppimisen iloa

Luo multimedia-oppimiskokemuksia ja paranna siten oppimistehoa.

Säästä aikaa

Kaikki tulokset säilytetään automaattisesti, ja sertifikaatit saadaan tulostettua hiirtä napsauttamalla.

Quentic - Verkkokoulutukset

Quenticin verkkokoulutukset -moduuli täydentää työturvallisuus -moduulia sähköisen oppimisen komponentilla. Rakenna multimediaopintokokonaisuuksia, joita osallistujat voivat suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Quentic-moduuli verkkokoulutukset auttaa sinua toteuttamaan ohjeistuksia, koulutuksia ja opetuksia. Laadi kaikki tiedot miellyttävän näköisinä verkkoesityksinä. Hankalat aikajärjestelyt poistuvat, sillä kukin työntekijä voi integroida jatkokoulutuksensa täysin yksilöllisesti päivän kulkuun. Verkkokoulutukset vierailijoille ja vierasyhtiöille on järjestetty yhtä hyvin.

"Quenticistä saimme keskitetyn ja vakaan työkalun, jossa kaikki tiedot ovat selvästi ja yksinkertaisesti jäsenneltyinä ja jossa kaikkien dokumenttien hallinta tapahtuu systemaattisesti."

Asiantuntijatietoa sinulle

Täältä löydät parhaita käytäntöjä, trendejä ja vinkkejä.

Voith

Kuinka taata tehokas ympäristön- ja resurssienhallinta useissa toimipaikoissa ympäri maailman? Maailmanlaajuisesti toimiva teknologiakonserni Voith on soveltanut tätä käytäntöön menestyksekkäästi Quenticin avulla jo …

Lue menestystarina

Quentic Verkkokoulutukset

Kouluta työntekijöitäsi joustavasti ja paikasta riippumatta! Katso videolta, kuinka valmistelet koulutuksia ja koulutat työntekijöitä, vierailijoita ja vierasyhtiöitä tehokkaasti ja todistettavasti verkkokoulutuksena …

Katso video

Whitepaper: ulkopuolisten yritysten turvallisuusjohtaminen

Ulkopuolisten yritysten käyttö nostaa aina turvallisuusriskiä. Lue, kuinka vähennät riskiä työskennellessäsi yhdessä urakoitsijoiden kanssa ja kuinka lisäät oman tiimisi turvallisuutta.

Lataa whitepaper
Resursseihin

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi

X