Enemmän joustavuutta opetukseen ja koulutukseen

Quenticin ohjelmistomoduuli: Verkkokoulutukset

Ajantasaisesti ja mukavasti

Aseta oppisisällöt valmiiksi verkkoon ladattaviksi suoraan PC:llä tai tabletilla.

Joustava suoritus

Näin se sopii kaikille, sillä koulutusaikoja voidaan muuttaa jokaiselle osallistujalle erikseen.

Enemmän oppimisen iloa

Luo multimedia-oppimiskokemuksia ja paranna siten oppimistehoa.

Säästä aikaa

Kaikki tulokset säilytetään automaattisesti, ja sertifikaatit saadaan tulostettua hiirtä napsauttamalla.

Quentic - Verkkokoulutukset

Quenticin verkkokoulutukset -moduuli täydentää työturvallisuus -moduulia sähköisen oppimisen komponentilla. Rakenna multimediaopintokokonaisuuksia, joita osallistujat voivat suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Quentic-moduuli verkkokoulutukset auttaa sinua toteuttamaan ohjeistuksia, koulutuksia ja opetuksia. Laadi kaikki tiedot miellyttävän näköisinä verkkoesityksinä. Hankalat aikajärjestelyt poistuvat, sillä kukin työntekijä voi integroida jatkokoulutuksensa täysin yksilöllisesti päivän kulkuun. Verkkokoulutukset vierailijoille ja vierasyhtiöille on järjestetty yhtä hyvin.

Katsaus tärkeimpiin toimintoihin

Quenticin verkkokoulutuksetmoduulin ominaisuuksia

Työntekijöiden verkkokoulutukset

Quentic tarjoaa sinulle helpon käyttöliittymän työntekijöiden koulutusten järjestämiseen ja seurantaan. Voit käyttää keskitettyjä verkkokoulutuksia jakamaan tietoa helposti ja nopeasti tietoa tai koulutuksia tarvitseville. Voit vaivattomasti rakentaa erilaisia koulutuksia ja aina virallisiin pätevyyksien suorittamiseen saakka.

Hae lisätietoja

Verkkokoulutukset vierailijoille ja muille yrityksille

Toimitiloissasi työskentelevä tai vieraileva ulkopuolisten yritysten henkilökunta tarvitsee myös tietoa oikeista ja turvallisista toimintatavoista. Quentic verkkokkoulutukset -ohjelmistomoduulissa on mahdollista järjestää erilliset koulutukset näitä tilanteita varten ja varmistaa, että tieto on myös sisäistetty. Tämä tekee ulkoisten resurssien käytön entistä helpommaksi.

Hae lisätietoja

Kiinnostavat koulutussisällöt

Verkkokoulutus tarjoaa paljon mahdollisuuksia kiinnostavan ja elävän sisällön tekemiseen. Sisällön suunnittelussa voidaan ottaa huomioon eri aihepiirien ja teemojen vaatimukset oppimiselle. Sisällöt voidaan toteuttaa niin, että oppimismotivaatio ja oppimistulokset saadaan hyviksi. Verkkokoulutukseen voidaan myös yhdistää joustavasti erilaisia tiedon esitystapoja.

Hae lisätietoja

Koulutustodistukset

Quenticillä voit järjestää helposti koulutuksia, joihin liittyy todistuksia ja tutkintoja vaativia pätevöittämisiä. Näet osallistujat ja pystyt seuraamaan heidän edistymistään ja pätevöitymistään. Yksittäinen osallistuja saa myös tarvitsemansa todistukset sertifikaateista tai suoritetuista koulutuksista joustavasti.

Hae lisätietoja

"Quenticistä saimme keskitetyn ja vakaan työkalun, jossa kaikki tiedot ovat selvästi ja yksinkertaisesti jäsenneltyinä ja jossa kaikkien dokumenttien hallinta tapahtuu systemaattisesti."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X