Ajantasaisesti ja mukavasti

Aseta oppisisällöt valmiiksi verkkoon ladattaviksi suoraan PC:llä tai tabletilla.

Joustava suoritus

Näin se sopii kaikille, sillä koulutusaikoja voidaan muuttaa jokaiselle osallistujalle erikseen.

Enemmän oppimisen iloa

Luo multimedia-oppimiskokemuksia ja paranna siten oppimistehoa.

Säästä aikaa

Kaikki tulokset säilytetään automaattisesti, ja sertifikaatit saadaan tulostettua hiirtä napsauttamalla.

Quentic Verkkokoulutukset

Quenticin verkkokoulutukset -moduuli täydentää työturvallisuus -moduulia sähköisen oppimisen komponentilla. Rakenna multimediaopintokokonaisuuksia, joita osallistujat voivat suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Quentic-moduuli verkkokoulutukset auttaa sinua toteuttamaan ohjeistuksia, koulutuksia ja opetuksia. Laadi kaikki tiedot miellyttävän näköisinä verkkoesityksinä. Hankalat aikajärjestelyt poistuvat, sillä kukin työntekijä voi integroida jatkokoulutuksensa täysin yksilöllisesti päivän kulkuun. Verkkokoulutukset vierailijoille ja vierasyhtiöille on järjestetty yhtä hyvin.

HSE-ohjelmisto urakoitsijoiden hallintaan

Yritys on aina vastuussa tiloissaan toimivista ulkopuolisten yritysten työntekijöistä. Lue, kuinka työturvallisuusjohtamisen ohjelmisto minimoi ulkopuolisten yritysten hallinnan riskit.

Quentic 2 minuutissa

HSE kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa EHS: n ja CSR:n hallintaa ja tuo koko kaikki sidosryhmät yhteen. Verkkopohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Kokeile Quentic-sovellusta ilmaiseksi