Parantunutta työturvallisuutta

Quenticin ohjelmistomoduuli: Työturvallisuus

Järjestelmällistä turvallisuutta

Quentic tuo yhdistää kaikki työturvallisuuden ympärillä toimivat ja luo yhteistä kulttuuria

Kaikki tieto valmiina

Löydät kohdistetusti tiedot riskeistä, turvatoimista ja pätevyyksistä

Helposti yhden klikkauksen päässä

Voit hyödyntää valmiita arviointityökaluja ja ohjeita

ISO 45001 sertifioitu

Sopii osaksi ISO 45001 sertifioituja johtamisjärjestelmiä

Quentic - Työturvallisuus

Quenticin Työturvallisuus -moduuli auttaa sinua kehittämään työturvallisuutta yrityksessäsi. Pystyt helpommin seuraamaan työnantajan, esimiehen ja lain vaatimuksia ja vähentämään riskejä.

Tarkkaile työolosuhteiden tilaa ja kehitä niitä paremmaksi. Osoita työntekijöille oikeat toimintatavat. Laadi selkeitä ohjeita ja tuo kaikki tiedot saataville sinne, missä niitä tarvitaan. Käytä tähän kaikkeen Quenticiä – ohjelmistoa, joka tukee myös muita ISO 45001 standardoituja johtamisjärjestelmiä.

Katsaus tärkeimpiin toimintoihin

Quenticin työturvallisuusmoduulin ominaisuuksia

Riskien arvioinnit

Kunkin riskiarvion tavalliset vaiheet suoritat Quenticin avulla jo melkein intuitiivisesti. Seuraa yksinkertaisesti ohjelmistorajapintaa ja tunnista olemassa olevat riskit, suorita riskiarvio ja määritä tarvittavat turvatoimenpiteet. Automatisoidut toiminnot yksinkertaistavat menettelyäsi, niin että voit valmistella valmiin asiakirjan.

Hae lisätietoja

Käyttö- ja turvallisuusohjeet heti saatavilla

Quenticin ansiosta voit laatia turvallisuusohjeet nopeasti ja pidät ilmoitukset vaaroista ja turvatoimenpiteistä aina ajan tasalla. Kokeile nyt !

Hae lisätietoja

Koulutusten keskitetty koordinointi

Quenticillä täytät koulutusvelvollisuutesi moitteettomasti – myös kun työntekijöitä on suuri määrä, näet, kuka tarvitsee minkin pätevyyden ja miten kauan jo hankitut pätevyydet ovat vielä voimassa. Ennakoiden suunnittelet tulevia koulutuksia, koordinoit kollegoiden osallistumista ja dokumentoit kaikki tulokset ymmärrettävästi.

Hae lisätietoja

"Yhdellä silmäyksellä voi nähdä, kuka johtohenkilö on tekemisissä yksittäisen prosessin ja dokumentin kanssa. Tämä on hyvin hyödyllistä päivittäisessä työssämme."

Quentic 2 minuutissa

HSEQ ja ESG kaikille. Digitaalinen ja helppokäyttöinen.

Tutustu kuinka Quentic helpottaa HSEQ: n ja ESG:n hallintaa ja tuo kaikki sidosryhmät yhteen. Pilvipohjainen ohjelmisto tukee sinua osaavasti kaikissa työturvallisuuden, ympäristöhallinan ja laadunvalvonnan tehtävissä.

Digitaalinen dokumentointi, organisaatio, arviointi - Quentic säästää aikaa ja rakentaa prosessit jäsennellyllä ja ymmärrettävällä tavalla.

Quentic-demo

Tutustu Quenticiin omalta näytöltäsi.

Tilaa demo nyt!

X